Herkese merhaba. Kizlar büyükler der ki erkeklerde biraz çocuk akıllı olur gelgit akıllı olur felan filan . Bunun örneklerini çevremde çok gördüm en olgun erkek bile zaman zaman biz kadınları çileden çıkartacak hatalar yapıp çocuk gibi küsebiliyorlar. Evlilik denilen şey dümdüz bir yol değil hepimiz yaşayarak görüyoruz ki bazen herşey yolunda gitse bile aniden o yolda karşımıza bir sürü engel çıkabiliyor . Peki bayan olarak esleriniz ile tartıştığınızda nasıl bir yol izliyorsunuz araya mesafe koyuyor musunuz mesela ilişkiyi aynı yatakta uyumayı bırakıyor musunuz? Kendi kabugunuza çekiliyor musunuz durumlar ne oluyor? Tartışmalarda tepkiniz ne oluyor? Bazen erkekler gündelik hayatta meydana gelen tartışmaları bir kaç gün sürdürüp afedersiniz kaba olacak işi düşünce aklına yatak gelince hiçbir şey olmamış gibi davranmak istiyor o tartışma hiç olmamış gibi yatıp kalkalım istiyorlar ben her konuda tabiki terbiye olsunlar diyemem her insan doğuştan bir yapıya sahiptir zaten ama bazı önemli konularda olmasını istemediğimiz konularda caydırıcı olmak adına ilişkiye bir süre ara verilmesinin yapacağı hatayı bir daha ki sefere düşünerek yapacağı konusuna biraz yatkın düşüncem var . Yeri geliyor kalbimiz tuzla buz oluyor yeri geliyor düşüncesiz davranışlarıyla bizi incitiyorlar ve hiçbir şey olmamış gibi davranmak devam etmek onlara bir ödül oluyor sanki. Bu sefer de erkeklerin sanki nasılsa konuşmadığı ile kalıyor der gibi bir tavırları oluyor . Siz neler yapıyorsunuz sizi ciddiye alması için tavrıniz ne oluyor merak ettim hadi biraz konuşalım bu konuda
Cok şükür öyle aşılamayacak sorunlarımız olmadı eşim küsmek trip atmak sinirlenmek nedir bilmez bunları bi ben yapıyorum yapmasam tabiki iyi olur ama yapıyorum işte Tartışsakta kesinlikle yatak ayırmam nolursa olsun o yatağa beraber girilir küsüm diye herseyi bosvermem yemeğimi temizliğimi yine yaparım
Ben trip atıyorum. Ya sırtımızı donup uyuyoruz yada normal şekilde ama konuşmadan uyuyoruz. Bazen hemen geri barışıyoruz ama uzadığı zaman ertesi gün hiç msj atmıyorum eve geldiğinde bişekilde konuşuyoruz barışıyoruz ama asla yatak ayirmadik çok şükür. Sadece bebiş küçükken çok mızmızdı iş yerinde uyukluyorum falan dedi o da toplasan 1 hafta ayrı yatmamıştır yani
Başta bu küsünce yatak ayıranlar anlamıyorum şeytana ödül veriyorsunuz resmen tartışmak bile yatak ayırmayı geçtim birbirimize sırt bile dönmeyiz küssekte sarılır uyuruz ama tabiki tavır koyuyoruz konuşurken ederken ama yatakta asla zaten en büyük küslüğümüz bir saat filan dır dayanamıyoruz ki ya birbirimize sataşıp oyun oynuyoruz yada sarılıp oturuyoruz uzatmayız asla. Ciddiye alınmam gereken yerde de ciddi olduğumu belli ederim ve gerçekten haklıysam vay halineeeebirbirimizi kırmaktan korkarız biz olduğunda da özür dilemez o benden gelir sokulur yada benim yapacağım işi yapar gönlümü hoş edip beni yumulatmaya çalışır her zamankinden daha fazla dikkatli olur o zamanlarda bende aynı şekilde gider öperim sarılırım cilve milve buluyoruz yolumuzu
1,486,526 soru
24,302,316 cevap
344,109 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın