+1 oy
798 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Oniki harf

16 Cevaplar

0 oy
(713 puan) tarafından
Kıskançlık yapmış kuzum seninki :)))
tarafından
Yok be canm. Sabah diyor ben orda uyumak istemiştim
-Reklam-
0 oy
(3,546 puan) tarafından
İyide çekilişe katılınca ne oluyor. Canlı yayına katılınca ne oluyormuş kimse seni görmüyor bilmiyor ki.. Yani kendi kendime tribe girmiş yatak ayırmak için bahane aramış gibi geldi bana.. Bazen sagdan sagdan geliyorlar erkeklere.. Bugün benimkine de geldiler ama gitti yataga gmtünden soluyor ben hala ayakta... Giderken aybası oldun herhalde dedim. Trip attığına göre dedim hiç tıkırına takmadı. O akrep ben yengeç bakalım kim kimi yenecek. 
(325 puan) tarafından
Tâbi ki yengeç:)))
0 oy
tarafından

Belki sana sarılıp ystacaktı adam sen haksızssın:D

tarafından
Yani adambariz belli yatak odasına çağırmış ama bayan çekilişe girmiş yanına gitmemiş diye trip atmış ben olsam bende atardım ben cagiracam kocam yanıma gelmiyecek yayınlara girecek küserim tek gider uyurum :)))))))) :D
tarafından
Aynen canım :))))
tarafından
Hayır kızlar bakın dün akşam bişeyler yaşandı zaten . Duş alıp uzandık uyumak için benim uykum yoktu . O çok uykusuz olduğu için erken oldu hatta.  Benim uykum yok dedim telefonla uğraşıyordum yayına girdim. Bahane edip öbür odaya gitti zaten.  Sabah da söyledi ben o odaya gitmek istiyordum diye
tarafından
Yani çağırınca gitseydin hoşuna giderdi canım belki sana sarılarak uyumak istemiştir yani yatak odasına çağırınca illa o iş için olacak degil. Mesela ben eşime uyumaya gidiyorum desem ya benle gelir yada der bekle beraber gidelim. Ne o ne ben tek gitmeyiz
tarafından
Ya biz de öyleyiz canm vallahi dedim niye öyle yapıyorsun gel yoksa bugünden sonra ben de öyle yaparım sesini bile çıkarmadı
0 oy
tarafından

Kuzum kusura bakma ama sen haksızsın bana göre:angel:

tarafından
Ne için haksizim canm ya kendi agziyla sabah dedi ben orda uyumak istemiştim ondan gittim
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Kız bende katıldım hatta dün eşimle oturup yayını izledik. Ne olacak sanki  ..
tarafından
Saçma sapan yani nolacak
(1,018 puan) tarafından
Bide saat 9 da yatılmaz yaz saati sonuçta:) senin ki bahane aramış:)
tarafından
Evet cnm . Biz de uyumayiz normalde
0 oy
(34 puan) tarafından
Yavrum benimkide yapiyo odada kilima var salaonda solaonsa yatak diyo gidiyi
0 oy
(4,650 puan) tarafından
Bunda yatak ayiricak durum yok ki 
tarafından
Bahane canm bahane
0 oy
tarafından
Adam katılma demiş ve sen onu dinlememişsin ondan sinirlenmiş haklı yani
tarafından
Haklı değil çünkü bunda bişey yok boktan sebepler için kusulmez . Ki zaten orda uyumak için öyle yaptı kendisi de defi
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Ne garipmis ya bahane aramis
tarafından
Orda uyumak için gitmiş
0 oy
tarafından
Bahaneden baska bi sey degil yasi kac 15 falan mi
tarafından
Çocuk bir ergen
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Abartmış bence saçma sapan bir şey için yatak ayrılmaz
tarafından
Sırf orda uyumak için gitti
0 oy
(4,812 puan) tarafından
Adam seni istemiş sende onu kabul etmeyip çekilişle uğraşınca zoruna gitmis bu kadar 
tarafından
Hayır canm yaşadık dün gece bişeyler
(4,812 puan) tarafından
Devamını mı istedi acaba
tarafından
Yok ya normalde bı kez olur biter orda ywni yine istemez hiç
(4,812 puan) tarafından
O zaman bilemiycem muayyen günüdür belki üstüne gitmemek lazım :))
0 oy
(8 puan) tarafından
Bence sorunun ne olduğunu anlamamışsın. Bana kalırsa eşin birliktelik istemiş ama sen yyına katılmışsın o sap gibi kalmış. Ağrına gitmiştir. Sonra peşinden gidip noldu diye sorup gönlünğ alsaydın hem sorunu anlardınız hem eşin canı istemişken yanında olurdun. Diye düşünüyorum. Keşke eşle ilgili durumlarda gururu bir kenara bırakıp alttan alabilsek bakın eğer adamlarsa onlr daha iyisini yapıyorlar
tarafından
Hayır kesinlikle o değildi . Çünkü yaşadık dün akşam
(8 puan) tarafından
A anladım kusura bskma. En iyi sen bilirsin tabi ama o an noldu diye gönlünü Alıp istemiyorsa katılmasan daha iyi olur
tarafından
Ya tabi onun istemediği halde girmem yanlis ama yanlış bişey de yapmıyorum ben de sonuçta
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Erkekler kendini böyle ifade ediyor napacaksn.
0 oy
tarafından
Valla kusura bakmayın ama eşiniz istemiyorsa böyle şeyleri yapmayın, çünkü aynen bunları yapan onlar olunca biz daha çok tepkiler veriyoruz 
tarafından
Kötü bişey yapmiyorsa ben gidip yapma demem

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,247 göst.
4 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,430 göst.
25 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 903 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 936 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,974 soru

24,079,830 cevap

331,131 kullanıcı

...