0 oy
250 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (11 puan) tarafından
Kizlar geçen sefer adetimden 12 gün sonra regli olmuştum. Şimdi 15 gün geçti yeni yine regli oldum. Aşılardan sonra böyle olmaya başladı tesadüf mü yoksa asi mı etkiledi anlamadım. Doktora gitsem mi? 

3 Cevaplar

0 oy
(937 puan) tarafından
Aşı olmadım düşünmüyorum da.ama burda bu şekilde çok post okudum sanırım etkiliyor 
-Reklam-
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Etkiliyor bence annem menopoza girdi neredeyse bi yıldır olmuyordu aşı olduğu ay tekrar olmaya başladı her ay oluyor yine 
(4,097 puan) tarafından
Tabiki gitti miyomu olduğu için tedavi oldu doktor kontrolündeydi menopoza girdi niye insanları korkutayım tekrar gitti doktor demiş zaten ailede herkes aşı oldu aşı karşıtı değilim burda bi sürü aşı olduğu ay gecikme yaşayan kişiler post açtı ve çevremdeki aşı olan başka insanlarda da bu etkiyi yaptı kimisi o ay gecikti kimisi iki defa oldu hepsi de tesadüf olamaz bence bu da bi yan etki doktorun dediği gibi
(4,097 puan) tarafından
Tamam aşıyı olduk her şeyi kabul ettik korona olmaktan daha iyi diye oldukta sonuçta yan etkileri bilinmeyen daha ruhsatı olmayan her şeyi kabul ediyorum diye imza atıp olduğumuz bi ilaç bu kadar da toz pembe bakmayın her şey olabilir
(4,097 puan) tarafından
Antibiyotiğin bile yan etkilerinde adet gecikmesi var ve ben bu yan etkiyi her antibiyotik kullandığımda yaşarım merak etmeyin olursunuz ama ilaç bu daha sonuçta hiç bi yan etkisi yok diye de beklemeyin
(1,024 puan) tarafından
Benim yaşadıklarımı yaşayan herkes aynı şeyi düşünür yok çip varmış yok başka şeyler etrafımda birçok kişi oldu ve bayada zaman geçti hiçbir yan etkisini gören olmadı neden acaba aşı olmamak için inat eden 4 kişiden 2 si vefat etti 2 si yoğun bakımda benim tanıdıklarım hamilelik döneminde 19. Haftamda hasta oldum yine aşı olmayan inat biri getirdi mikrobu bulaştırdı ve bebeğim için ayrı kendim için ayrı korktum ne ağrılar çektim ben bilirim o yüzden ben toz pembe bakıcam nasılki biz size saygı duyuyoruz sizin kararınız buda bizim kararımız doğumu bekliyorum ve kısmetse hemen sonrası aşı
(4,097 puan) tarafından
Ya bak haklısın o cip kısırlık teorilerini bende saçma buluyorum ama bu bi ilaç hem de tehlikeli bi virüsün ilacı sanki hayat suyu enjekte etmişler gibi hiçbir şey olmaz deyip insanlara ol diye baskı yapanları da saçma buluyorum bakanlık bize bişey olmaz demedi kağıt imzalattı ben kimim ki bişey olmaz yan etkisi yok diyeyim ilaç bu tabiki her insanda farklı yan etkisi olacak ya da hiç olmayacaktır
0 oy
tarafından
Yaşadığınız en buyuk yan etki bu olsun 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 201 göst.
26 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lavinya01 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.

Kategoriler

1,476,927 soru

24,176,035 cevap

336,110 kullanıcı

...