+1 oy
232 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Merhaba kizlar oğlum 21 aylık ve yaklaşık iki aydır doğru düzgün birşey yemiyor eskiden yemek pek ayırmaz ve iştahı güzeldi. Ama şuan yediği şeyleri de yemiyor ne meyve ne sebze ağzına alınca ya oguruyor cikariyor yada eliyle yüzünü kapatıyor . 

Sabah kahvaltida yumurta çakması peynir vs yerdi şimdi aslaaaa yemiyor ağzına alınca ogurup çıkarıyor .. ne yapacağımı sasirdim neden böyle oldu anlamıyorum ya yardımcı olur musunuz 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Vallahi bende böyle bir post açmayı düşünüyordum 19 aylık oğlum yaklaşık 3 aydır iştahı gitti hele son iki haftadır iyice kapandı mesela bu sabah haşlanmış bir yumurtanın beyazı yedi başka bir şey yemedim gün boyu da 6 tane minik üzüm bir kase yoğurt bir çorba kaşığı da ıspanak yemeği yedi o da zorla önceden her öğünde güzelce karnını doyururdu şimdi ne yapacağımı 
tarafından
Benimki de beyazını asla yemez sarısini yer ne tuhaflar ya üzülüyoruz da neden böyle oldular bilmiyorum herşeyden tiksinir oldu yogurt çok severdi şimdi gördü mü kaciyor
tarafından
Artık zorlamiyorum canım biliyorum bu bir dönem ve geçecek inşallah  yani abur cubur da hiç vermiyorum hani veriyorumda ondan yemek yemiyor desem yok yani aç aç geziyor
tarafından
Benimki de yemiuor abur cubur versemde yemiyor oldum olası ya . Şaşırdık kaldık
-Reklam-
0 oy
tarafından
Al işte bizde böyleyiz 2 aydır hiçbişey yemiyor çok güzel yerdi ama yemiyor kafayı yiycem çok çok yesin demiyorum ama günlük yemesi gereken şeyleri bari yese ama yemiyor bayılarak peynir yerdi ağzına sürmüyor şimdi offff 
tarafından
Benimki emmiyorda ya :/ herşeyden tiksinir oldu seninki nekadarlik canım
tarafından
15 aylık canım
tarafından
2 yaş sendromuna mi giriyorlar napiolar
tarafından
Hahahahah kız senin ki belki giriyordur da benimkine noluyo kaç ay önceden :) :?
tarafından
Benimk doğduğundan beri sendromlu zaten canım :D
0 oy
(11,345 puan) tarafından
Cnm bazı dönemlerde oluyor ya benim ki düzeldi bi zaman sonra Ama çok zorlama ters teper acıkınca mecbur yiyecek 
tarafından
Zorluyorum valla aslında dediğin gibi zorlamamam lazim bundan sonra öyle yapicam zorladikca yemiyor ben sinir oluyorum bu sefer inşallah geçici dönemdir
(11,345 puan) tarafından
Aynen cnm kızım da da oldu zorladıkça ters tepti şimdi zorlamıyorum acıkınca istiyor
tarafından
Zorlamiyim bende canım yarından itibaren üzülüyorum ya herşeyi yiyen şimdi herşeyden tiksinir oldu
(11,345 puan) tarafından
Olabilir cnm ya inşaAllah düzelir
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Gel sarılalım  :) benim oğlumda 21 aylık oda aynı anlattığın gibi, bende delirmek üzereyim, doktora götürdüm herseyi iyi cıktı bir sorun yok, 2 yaş sendromu olabilir inatlaşma dedi, açık havada yedir, çocukların olduğu ortamlarda yedir (park gibi) yada hiç yemediği yiyecekleri öner vs. Tavuğu normal kızarmış yada kaynamış yerdi. Bende çıtır paneli yaptım verdim bugün şükür onu yedi. Artık cidden nefesim kesiliyor o yemeyince benim de hayat enerjim bitiyor, öğretmenim bide okulla gidiyorum annem arıyor ac ac duruyor diyor, ne yaparsam yemiyor. Garip anam orada ağlıyor ben okulda, vallahi istifa edicem o noktaya geldim artık.
tarafından
Of Allah'ım çok zor ya benimki parkta açık havada hiç yemez kucağıma alıp yediriyorum ya aşırı hareketli parka bahçeye çıktı ki tutana aşk olsun demin doktoruna yazdim argivit şurup yazdı bana ona baslicam bakalim yarın sevdiği şeyleri de yemiyor artık ya oguruyor hep yildim valla senin temelli zor ya sende gene bir nebze yer de başkası oldu mu çocuklar hiç yemiuor
(2,203 puan) tarafından
Hiç yemeyen bebeğe gore gerçekten hareketli ama sorsan ne yedi hiçbirşey, bu zamana kadar hic abur cubur da vermedim, karpuz kavunla karnını doyuruyor, babam biraz ikna ederse ekmek yediriyor, aksama kadar bir bardak ayranı zor içiyor ne olduysa şu 2 ayda oldu, 2 ay değil sanki 20 yıldır böyle  :) pilav makarna asla yemez sevdirmek için neler denedim inanamazsın  :(  allah yardımcımız olsun diyecek baska birsey yok..
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Antrikot kızart bak nasıl yiyo tosunum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 178 göst.
16 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 344 göst.
0 oy
2 cevap 102 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Beyzanurw (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Emine eftelya (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,651 soru

24,186,694 cevap

336,680 kullanıcı