+1 oy
954 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından
Şimdi kızlar nasılsıniz konuya girem  cumartesi gününe manavciya  domates söyledim eve kadar getirvermis  ben domatesleri  almaya indim  adam abuk  subuk  konuşmaya başladı çok guzelsin  falan daha iğrenç şeylerde var kafayı yicek  gibi  oldum ne yapsam bilemedim  sizce esime söylesem mi bilmiyorum

35 Cevaplar

0 oy
(42 puan) tarafından
Olani biteni anlat kocana yarin birgün Allah korusun adam pesine takılir bise olur sen kocana anlat 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence söyleme bidaha o adamla muhatap olma yine aynı şey olursa eşine söyle canım :) 
0 oy
tarafından
Ben olsam söylerim bacım ya ifitira attı pislik ne yapacan en azından kocan bilsin
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Bu adami gozum tutmadi domatesi getirirken bakislari felan hic hos degildi de bir daha ordan bir sey almak istemiyorum felan surekli gittigin esinin konustugu biri boyle olunca daha cok destek alir esine dememis korkmus yada istiyo gibi gözükürsün Allah korusun daha kotu seyler yapar 
0 oy
(29 puan) tarafından
Eşiniz made  sinirli ve adama zarar verebilir. Ben olsam babama,ya da amaçlarına söylerim. Eşime söylemem. Hatta erkek kardeşime söylerim. O gider eşinin kulağına giderse benim kadar sakin konuşmaz burayı başına yıkar seni de rezil eder der gözdağı verir
0 oy
tarafından
Kuzunesinin nasil hiri oldugunu bilmiyorum sakinmi sinirlimi. Mesele ben esime soylesen kan dokulur.annen varsa annene ablana soyle buyuk gorusu al ondan sonra icabina bak. 
0 oy
(594 puan) tarafından
Eğer eşini zaptedebileceksen söyle yani bence söylemen daha doğru olur adam evine kadar biliyor çünkü. Benimde iş yerinde manyağın biri evli olduğumu bile bile evlenme teklif etti bana boşan felan diyo bide romanyaliydi direkt söyledim eşime belli mi olur dünyanın bin bir türlü hali var sonrada çıktım işten. Sende söyle saklama bence ama kapıyı felan kitle anahtarı al sakla ilk andaki sinir başkadır mantıkla düşünemez ynai 
0 oy
(867 puan) tarafından
Vlla canım benim eşimde yurt dışında eve sipariş verdirdirmiyor  kimseye güvenme dedi git kendin al dedi ne olacağı belli olmaz dedi Bnde çocukla zorla gidip alıyorum Vlla 
0 oy
tarafından
Tam olarak açık konuşma ama bakışları hoşuma gitmedi de
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Eğer kendinde bir problem olmadığını düşünüyosan söyle. 
0 oy
(349 puan) tarafından
Yani ben eve gelen kargocuya bile güvenmem. Sen tutmuş domates getirtmişsin evine. Benm eşim hayatta kendisi evde yokken kargo dahi getirtmez, dükkanın adresini veririm sen de de var hata
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Söyle bence eşinin bunu bilmeye hakkı var Allah korusun sonra farklı şeyler olabilir adam sağda solda senin hakkında saçma şeyler söylerse eşinin kulagina gider bu sefer daha beter olur 
0 oy
(1,666 puan) tarafından
bakışını beğenmiyorum başka bi kadınla samimi konuşuyordu kadim rahatsız oldu falan desen..hani başkasıyla konuştuğunu görmüş gibi ... Bi şekilde adamın tiynetsizligini bilmeli yoksa niye bana söylemedim der

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 537 göst.
12 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 235 göst.
12 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (243 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,379 göst.
24 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hsret.1234 (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,962 göst.