0 oy
286 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,875 puan) tarafından
Koltukların çok yüksek değil çıkıp iniyodu sürekli tek bırakmıyodum iki saniye içinde oldu zaten mutfağa yemeğe bakmaya gittim o sıra çıkmış bı ağladı içerde baktım kafası şişmiş gözünün yanı da çizilmiş biraz hemen suyla yüzünü yıkadım buz tuttum biraz indi şişlik 1 yaşında bu arada kusma baygınlık vs olmadı 14:48 gibi oldu bu arada bu saate kadar iyi çok şükür 

6 Cevaplar

0 oy
(1,875 puan) tarafından
Postum üste çıksın bari 
-Reklam-
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Uyutma biraz benimkide gece yataktan düşmüştü :D

(1,875 puan) tarafından
Kız iki dk boş bırakmaya gelmiyo valla daha mutfakta bulaşıklar duruyo yanında oturuyom bişey olmasın diye o kadar yaramaz ki koltuğa çıkıyo kenarisina oturuyo olmasam yuvarlancak ordan da bide annii diyo kızıyom diye skfkd
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
(1,875 puan) tarafından
Sağol canım aklım çıktı valla bu zamana kadar ilk defa düştü o kadar korktum ki
0 oy
tarafından
Benimkide 7aylik geçenlerde düştü çok şükür bişey olması başı kızardı doktor buz koyun dedi huzursuz olursa veya kusarsa getirin hemen dedi çok geçmiş olsun
(1,875 puan) tarafından
Bende şişlik insin diye hemen buz koydum suanlim bı sıkıntı yok her zamanki gibi huysuz zaten ☺️☺️
tarafından
Bişey olmaz öyleyse canım
(1,875 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Ben olsam hastaneye götürürdüm geçen bebek bakımında biri paylaşmıştı içim rahat etmezdi 
(1,875 puan) tarafından
Onun bebesi küçüktü canım bende gördüm onu
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Aman hastaneye gitmeyin bir yeriniz eksilir için nasıl rahat ediyor anlamıyorum Burda böyle post açanları anlamıyorum birşey olmaz diyenler siz müneccim misiniz bu tür olaylarda acile gidilir bakılır Allah korusun doktor geç kalınmış kalıcı bir hasar oluşmuş dese ne yapacaksın öyle o çocuk düştükten sonra izliyorsunuz kusma oldu kan geli ağzından gözü kaydı gitti ne yapacaksın biri vardı tvde çocuk düşmüş evde gözlemlemiş sonra çocuk 3 gün sonra bayılmış 3 ay yoğun bakımda kalmış iç kanama geçirmiş çocuk kadın hastaneye götürmüş olsaydım bugün oğlum yanımızda olacaktı dedi pişmanlık yaşamamak için tedbirinizi alın 
(4,687 puan) tarafından
Simay canım benim oğlumda öyle evimin salonunu ir görsen yorgan serili yerde devamlı koltuk üzerinde yürüyor mutfak dolaplarımı kullanamıyorum kap kaşık hep tezgahın üstünde çocuk büyütmek gerçekten zor Allah canlarını sağ etsin bu tür durumlardan çok korkuyorum 1 defa başıma geldi o an şuurum gitti devamlı çocuğumun düştüğünü gördüm rüyamda uyku uyuyamıyordum
(1,875 puan) tarafından
Beden dili yok sorun değil senin ne demek istediğini de anladım tabiki bişey olsa yine biz uzulecegiz anlatmak istediğini anladım ben teşekkür ederim ❤️
(1,875 puan) tarafından
Nejlaslytr çok sağol canım Allah razı olsun aynen öyle ❤️❤️
(4,687 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤️
(1,875 puan) tarafından
Haklısın valla canım bende düşer diye sürekli gözümün önünde işte çok korkarım böyle şeylerden zaten iki dk da oldu ama ben öldüm öldüm duruldum

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 562 göst.
0 oy
3 cevap 331 göst.
0 oy
11 cevap 494 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ulviye (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 306 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler