0 oy
299 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (399 puan) tarafından
Kizlar ben kendimi kimseye anlatamiyorum ozelliklede kaynanama..esim bayan giyimci kndi isini yapiyor onunda ortağına  30 bin borcu var  4 yil once ev aldik hala kredisinu oduyoruz ..ee 2 de cocugum var  bezi ihtitaclari fature yeme icme vs...aylik giderleri siz dusunun kil kanat gecuniyoruz cok sukur diyoruz ama neymis kenariya niye para atamiyorum niye altin yapamiyorum diye bu kadin benim snrlrimi bozuyo ya...hayir ne geloyor ki elimede kenara para aticam arkads?

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olmayan para ile birikim mi yapilirmis
(399 puan) tarafından
Ben istemezmiyim fazla para kalsin da coluk cocuguma birikim yapmak yada altin alip boynuma takmak cddn artik dynmyrm
(3,146 puan) tarafından
Amaaan boşver madem sende biriktir anne biriktirdim kat üzerini altın alalım bana de bak bida diyor mu
(399 puan) tarafından
Der der
-Reklam-
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Atılır veya atılmaz kime ne ya Allah Allah 
(399 puan) tarafından
Oyle degil iste kadin bizi dusunuyormus milletin boynunda kolunda burmalar varmis benim bos mus elim kolum
0 oy
tarafından
Valal kuzum bizde biriktiremiyirduk ama eşim yardım ediyor eve bı kumbara indirdik ona koyuyoruz .. benim çamaşır makinem yok bı makine alicam insallah
(399 puan) tarafından
Bzm de kumbara olur hep ama onuda çocuklarra hatcarz
tarafından
kız ben 4.5 ay sonra alabildim 2.el o da şükür sıkıntısı yok..marttan brri elde yıkadım hep bozulmuştu yaptıramadık alamadık yasakyı çalışamadı derken ay sonunda aldık biz de
tarafından
Kuzum bizde dört beş yadir biriktiriyoruz.. bı aya kadar alırız inşallah ama.ben alırsam iyisinden  sıfır alicam .. almışken iyi alıyım diyirum ..
0 oy
(3,454 puan) tarafından

Benim eşim memur biz 2 kişiyiz tabi 180.000 TL düğün borcumuz var onun kredisini ödüyoruz yarımlar alabildim sadece. Kenara doğum parasını ayırdım bu ay tam altın alicaz inşallah çok zor gerçekten eski zamanda birikiyordu ama böyle bir zamanda imkansız gibi bir şey ne güzel evinizi almışsınız onun borcunu ödüyorsunuz bu birikim değil mi ben kayınvalidemin bizim düğün parasının içinden yediklerini de oduyorum:D

(399 puan) tarafından
Allahtan sukur ediyorum ki ev almisim yoksa hic dusmem dilinden....getci ne fayda yine dilindeyim hep :(
(3,454 puan) tarafından
Yapmışsın birikim evini almışsın geriye kalanı ödüyorsunuz bu evin ödenen borçlarını kim ödüyor de kendisine
0 oy
tarafından

dün attım kenara 200 tl..şöyle birşry senin geçim ve tüketimin farklıdır benimki farklıdır 

eşim ortak dükkanla haftalık kaznıyorşar parsyı kaporta boya işi sanayide dükkan..ev kira dükkan kira 2 çocuk var 7 ve 2 yaş..küçiğün sadece bez masrafı var..mutfak masrafı şöyle bizde..eşim geç geliyor akşam sorarım kaçta gelirsin..10dan somra derse yemek yemez çay içer yemeği çovuklarla kendime göre yapsrım 2 çeşit ancak..eğer erken gelirim derse 3 çeşit yaparım ki haftanın 2 günü ancak erken gelir.o yüzden çok masrafım olmuyor..eşime diyorum şu eksik bu eksik diye gönderir parayı..ya vardır evde ya da az alırım geri kalanı atarım kenara.alışveriş ben yapıyorum çünkü.öyle öyle derken 1 senede 2 kere gram aldım şu anda gram için yarısına geldim.arada eliöde olmayınca ordan harcarım çok da sıkmam yani yeri gelir pizza yeriz yeri gelir makarna yeriz..şimdi 7 yaşındaki kızım okula başlayacak hep ona harcıcaz..200 tlyi de harca diye verdi ama eksiğim yoktu önceki gün yine göndermişti
(399 puan) tarafından
Adina sevindim  ne gzl bsyler yapmaya calisiyrsun...ama bizim kredi disinda da borclarimiz var...esimin sabit bi massi yoktur kazandikca satis oldukca getirir bazeb az bazen cok heh kenara atarim ama sonraki ay eksik gidige para kalmiyinca ona harcyrm tekrar
tarafından
bizim borçları görsen ooo..sağ sol borçları var.230 bin alacağımız mahkemeden 4 senedir bekliyoruz kaza yapmıştı eşim sigortadan alıcaz..bir gelse tüm dertler bitecek arabayı satıp ev alacaz
0 oy
(4,671 puan) tarafından
Hamileyim hamileligimden önce biriktirebiliyorduk her ay su an mümkün değil hamileligimi ogrendigimden beri birikim yapamıyoruz :) çok şükür ekside de değiliz
0 oy
tarafından
Seni çok düşünüyosa kendisi alsn taksn sana:)@
0 oy
tarafından
Ayynn bende atamıyor mm vala gecm zor
0 oy
(133 puan) tarafından
Benim kaynanam da öyledir evinizi ayırdınız hani ortada bişey yok bı arabanız bile yok şöyle böyle kolay saniyolar herşeyi evi kendisinin biz kiradayiz bı eşim koşturur oda zaten yanımda yok şuan bende iyice bıktım öyle konuşmalardan beni de çıldırtıyor
(399 puan) tarafından
Bizim arabamizda var yinede laf ediyo  birikim birikim diye ya
0 oy
tarafından
Elerine para geçsin de ihtiyaçları alayim diyorum zor geçiyor 
0 oy
tarafından

Eşim  kredi ödüyor  bende  issizlik aliyorum  ama genede koyamıyoruz  her ay bisey cikiyo benim kaynanada tatile gittik diye kizdi:D

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,856 soru

24,091,150 cevap

331,754 kullanıcı

...