0 oy
482 göst.
Moda kategorisinde (1,522 puan) tarafından

100 defadır diyorum fabrikada iş elbiseni giy çalış adam resmen dalga geçmiş gibi inadima calisiyo daha birde.yalan diyo duvara vurmusum boya bulaştı diye nasıl çıkar bu leke 

imagetam gozukmuyo ama mavi leke var 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bu nasıl bir başlık, ıslah etsin diye dua et. Bir gün Resulullah ve ashabi gazveye gidiyor. Yolda bir deve sahibini deli ediyor. Lanet olsun diye deveye lanet ediyor. Resulullahta bu deveye lanet okudun bundan hayır gelmez bu deveyi kes diyor. Deveyi kesiyorlar. Sende kalkmış eşim top olsun diyosun. Muhattabin bakkal amca değil âlemlerin Rabbi olan Allah. Rabb'im seni eşinin gey olmasıyla imtihan ederse tepetaklak olursun. Dualar beddualar Allah azze ve celleye ulaşıyor.
-Reklam-
0 oy
(30,264 puan) tarafından

Boya ise çıkması zor

(1,522 puan) tarafından
Evet ya boya
0 oy
tarafından

Kiz top olursa senin dolaptan giyinir senin olan herşey onunda olur bacı hacı takılırsnz  nsl beddua bu Allah'ım:D

(1,522 puan) tarafından
Gerçektem sinirlerimi  zorluyo artık yav verdgn paraya acimiyomusunz ne zorluklarla almıştık 2 ay önce
tarafından
Hahahah ay çok güldüm
tarafından
Ay canım eşin bunu düşünmüyorsa sen de düşünme alışmışlar habire para harcamaya bırak boyalı boyalı gitsin de aklı başına gelsin
0 oy
tarafından
Allahim amin mi diyelim bilemedim :)) tövbe tövbe.  Boyayi şeye tut neydi adi ya tinerdi galiba o geçirir amcak ama kiyafete zarar verir mi bilemiyorum 
(1,522 puan) tarafından
Boşanma sebebim olurmu olur (•‿•)
tarafından
Niye olsun kız o boyayı eve sırtında taşırken iyiydide senin iyi niyetli çabaların mi hüsranla sonuclancak :)) gecmezse temizlol bezi yap :)
0 oy
(163,574 puan) tarafından
Boya lekesi cikmaz baci
(1,522 puan) tarafından
Başına çalsın alsın çöpe atsin
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Aman çıkmazsa çıkmasın kız görende gelinliğine meyve suyu dökülmüş ortada kalmış gelin sancak :D kendi etmiş kendi bulmuş 
(1,522 puan) tarafından
Acimamasina snir oluyorum birde beni aldırış etmiyo
0 oy
(348 puan) tarafından
Canım elbise alırken para ondna çıkmıyor mu o düşünsün
0 oy
tarafından
Neden dünyalık bı şey için eşine beddua ettin Allah korusun ya top olursa gerçekten
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Kız ne ki bu bi acayıp çıkmış

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 135 göst.
13 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 291 göst.
0 oy
19 cevap 1,005 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,694 puan) tarafından soruldu