Ben arada oturur nefes alırım
Sabah 7de uyanıyoruz, kahvaltımızı yapıyoruz 10 gibi kızım uyuyor o arada etrafı toplayıp süpürüyorum, kızım uyanınca doyurup biraz onunla oynuyorum sonra etrafı siliyorum 4e kadar filan oturuyorum kızımla ilgileniyorum sonra yemek yapıyorum aksam 9a kadar ayakta oluyorum sofra bulasık filan 12ye kadar filan oturuyoruz sonra uykuuu
Bak üşenmicem yazacam
Sabah 8 gibi kalkarız oğlumun üzerini başını değiştiririm, sonra bi kahvaltı faslı olur. Babası oğlanı dışarı çıkarır 12-12. 30 gibi gelirler. O arada ben evi toplarım. Oğlum uyurken biz de uyuruz. 14.00 gibi kalkar öğlen yemeğini yedirir dışarı çıkarız. Aksam 20.00 olunca ya kadar ayağı yanık ** gibi ordan oraya gezeriz 3ümüz. Eve gelip banyosunda yaptırıp uyumaya bırakırız. 23.00 gibi ben yatarım. Eşim de oğlanın mamasını icirip 24.00 gibi yatar. Temmuz-Agustos rutinimiz bu. Eylülde cok farklı bi hayatimiz olacak,herkes okula gidecek:D
sabah 6 7 civarı kalkarız eşim 7 de çıkıyor zaten oğlumun kahvaltısını hazırlarım vaktim olursa bir kahve içerim mutfağı toparla yatağı topla derken vakit geçiyor zaten 8.30 gibi evden çıkarım iş için akşam 6.30 7 gibi evde oluyorum kayınvalidemlerle birlikte yiyoruz yemeği ye topla oğlumu uyut derken ancak uyuduktan sonra biraz otururuz kahve abur cubur falan sonra da yatış valla Allhtan ki nefes almak vakit harcamıyor yoksa herhalde ona vaktim kalmazdı
1,487,609 soru
24,318,522 cevap
345,199 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın