0 oy
641 göst.
Diğer kategorisinde (1,517 puan) tarafından

Haberlerde izlediğim günden beri kendime gelemiyorum. Türkiye’nin en ünlü hastaneler zincirinden birinde yaşanan bu cinayet gibi olayı aklım almıyor. 8 aylık Ali Emir sadece öksürük ve hafif ateşle gittiği hastanede bayram nedeniyle kaçak çalıştırılan doktorun ilaç yüklemesiyle melek oldu. Hastanede kadrolu gözüken doktorlar izinde .Tabii artık ticarethaneye dönen kurum için kendi doktorlarına mesai ücreti vermek yerine yabancı doktora elden para vermek daha ucuz. Yavrunun hastanede annesinin babasının kollarında gülerken resimleri var sadece bir kaç saat önce. Asıl doktoru mesajlara cevap vermemiş, anne bebeğinin sarardığını farkedip hemşirelerden nöbetçi doktoru çağırmasını istemiş 1 saat kimse gelmemiş. Sonunda acil butonuna basarak odaya getirttiğinde de Ali Emir’in melek olduğunu öğrenmiş. Her detayı can yakıyor. Allah’ım suçlulardan hesap sorsun, aileye sabırlar versin, Ali Emir’e ailesiyle cennette buluşmayı nasip etsin inşallah. Bundan sonra hepimize de ders olsun, acil doktorlarının ismini hastane kadrosundan kontrol edelim. Allah’ım mecbur etmesin inşallah...

Kime güvencez güya doktor:/ hesabı sorulmalı.. 

11 Cevaplar

+1 oy
(129 puan) tarafından
Allahim sabir versin ailesine. Cok zor bir durum. :(
(1,517 puan) tarafından
Amin :( ve ben ilk defa böyle bşy duydum aclde anlaşmalı doktor çalştğnı daha neler duycaz ya
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Offf tüylerim diken dijr. Oldu
(1,517 puan) tarafından
:(.  Maalesef
+1 oy
tarafından
Ben haber izleyemiyorum çünkü aynı böyle oluyorum. Aman gördüm 1 saat sonra unutan yapım uok. Günlerce beynimde dönüp duracak. 

Çok üzüldüm çok çok Allahım iyilerle karşılaştırsın hepimizi Yarabbim kimsenin ciğerine ateş düşürmesin çok zor :( :( hesap sorsan geri mi gelecek e sormasan için soğumaz uğraşan tekrar tekrar yaşayacaklar ayy Allahım sen yarfım eyle anne babasına yakınlarına.. hakkettiğini yaşasın hastane sahibide, o doktor olacaktaaa. 
(1,517 puan) tarafından
Amin canım amin bnde çok üzüldüm biz bi aşısına dayanamıyoruz ya senn bebeğn su çiçeği olmuştu yanlış hatırlamıyorsam ne kdr üzülmüşsündür Allahm hiç bi anneye evlat acısı göstermesin yüreğini yakmasın inşallah o sorumsuzlar cezalarını çekerler bu olay böyle kapanıp gtmez
+1 oy
tarafından
Allah sabir versin cok zor ya bi dusse canimiz acıyor 
(1,517 puan) tarafından
Amin canm aynen öyle Allahm hiç bi annenin yüreğini yakmasın inşallah
tarafından
aminnn canim
+1 oy
(124 puan) tarafından
Ay vala kime guvencez ben hamileyken bile guvenemıyodum 
(1,517 puan) tarafından
Allahm işinin hakkını veren insanlarla karşılaştırsın inşallah
(124 puan) tarafından
Amin inşcanım
+1 oy
tarafından
Doktorlarda artık..... çıkardı korkudan hastaneye gidemiyorum insan gibi davranmıyorlar özelde para tuzağı nerde doğum yapcam hala bilmiyorum korkudan bana iki hafta önce bebek oğlumun yanında bebeğin ölücek dedi oğlum 7 yaşında hastanenin ortasında bağıra bağıra ağladık ikimizde ama şükür hiç bisey yokmuş başka hastaneye gittim gerçekten kimseye güven yok malesefff
(1,517 puan) tarafından
Aynen öyle :(
+1 oy
(65 puan) tarafından
Hangi hastane canım?
(1,517 puan) tarafından
Acıbadem deniliyor ama öyle duydm
+1 oy
(2,184 puan) tarafından
Ailesine sabır versin Rabbim kimseye güven yok bu devirde 
(1,517 puan) tarafından
Amin canm aynen öyle:/
+1 oy
(1,293 puan) tarafından

Rabbim kimseye yasatmasin...

(1,517 puan) tarafından
Amin canım amin
+1 oy
(588 puan) tarafından
Inanmiyorum ya daha neler duyucaz Allah im sen koru özel hastanemiymis canm
(1,517 puan) tarafından
Evet canm özelmiş :/  devlet suriyeli dolu ilgi yok özellrde de böyle şeyler duyunca işte...
(588 puan) tarafından
Ozellere guven yok ki bebeğimi 5 gün para alabilmek icin kuvozde tuttular iyi olduğu halde konrollere
 160 tl vererek götürdüm iyidir doktoru diye cocukla sekreteri ilgilendi devlete gittim nasil ilgileniyo doktor ozelin adi var adece bidaha ozele gitmedim gitmemde
(1,517 puan) tarafından
Yaa.. Canm ben Kızılaya gdyorm aslında gayet iyiler ama byle şeyler duyunca korkyo insan buranın devletine hiç gtmedm suriyeli çok bakmazlar doğru dzgğn dye
(588 puan) tarafından
Valla canim devlet daha iyiymis onu anladim bende
+1 oy
tarafından
Allah'ım ailesine sabır versin inşallah evlat acısı çok zor ya. Anlatılamaz bile.
(1,517 puan) tarafından
Öyle canım amin :(

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,901 soru

24,146,911 cevap

334,694 kullanıcı

...