0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Biberonlarınızı kaç ayda bir değiştiriyorsunuz 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Nasıl ya biberonu çöpe mi atıyorsunuz bi kaç ay kullanıp biberonun tanesi kaç para haberiniz yok herhalde zaten başlığını ayına göre değişiyoruz cam şişe niye atılır ki. Sacmalamayın ilk defa da böyle bişey duydum. Diş fırçası mi bu
(341 puan) tarafından
Gercekten enteresan o ne oyle e ayda bir biberon mu deisirmis ne o bedavami aliniyo acaba bi biberen 80 lira olmus
tarafından
Yani bacım bide internette 2. El kovalayıp sıfır aldıklarım var. Geçen alayım dedim baktım 85tl o ara almadım vazgeçtim kadının birinide dolapta takip ediyordum 35tl ye indirdi öyle aldım bende. Şimdi ağız alacam sadece ağzı 90tl gecen sene oğluma 45tl ye alırken ne kadar pahalı diyordum 2 katı olmuş bu nedir gercekten anlam veremiyorum
(341 puan) tarafından
Aynen oyle bnede 2 tane biberon aldim aventin meme kismi deismiyomus kizima kucuk geldi icerken zorlandi ozman kullanamadim sut sagma makinasinin biberonu nu kullandi hep almadim baska bir biberon bebek bu nekadar kullabicak ki zaten onu bardak biberona gecicek ondan da bitane aldim mi bitti yazik gunah valla
tarafından
Bizim kullandığımız biberonlar cam değil plastik olandan onlarında kullanım ömrü oluyor    arkadaşımla aynı doktora gidiyoruz arkadaşıma 3 ay en fazla 6 ay kullan demiş biberonu içime sinmedi bozulduklarını düşündüm cam veya yeni biberon alıcam
-Reklam-
0 oy
(163,453 puan) tarafından

Kuzeyinkileri ben 3 ay kullanip atiyodum artik biraktik :D 

tarafından
Bacım ben anlamadım sen zenginmisn fakirmi. Geçen bir yorumda evini nasıl sıfırdan kurduğunu anlatıyordun yanlışmiyim
Askim biberon belcikada cok ucuz soyle diyim sana 4lu avent biberonu toplam 10 euroya aliyom yanu tl cevirince 100 tl yapar ama belcika icib 10 euro yani dusubki 10tl 4 avent biberon aliyon ilk evi ayirdigimiz zaman maddi durumumuz cok kotuydu evi yeni yaptirdiydi esim elde avucta bisi kalmamisti zamanla toparladik sukur suan herseyim fazla fazla var
tarafından
Neguzl hersynucuz Muş orda .
Belcikada indirim cok oluyo hele bebek urunlerinde falan aylik indirimler oluyo ben burdan kuzeye bi pipetli biberon aldim 100kusure orda 4tane alirdim o paraya
tarafından
Normal kullanımı 3 aymış fakat ben bilmiyordum birde bütün biberonlar plastic bizim camda değildi bozulduğunu düşünüyorum
0 oy
tarafından

Kullnmiyo bizmki ewde bitane var onunla sadece meyve suyu iciyo hiç değiştirmedm şimdi ye kadar ewde ik tanede yedek var biri cam biri plastik:)

tarafından
Plastik olanlar bir zaman sonra bozulmaya başladı bizim avent ve lansinoh kullandık wee baby suluk aldım o zaten paketten bozuk çıktı hamileyim birde aşırı derecede plastik kokusu gelmeye başladı burnuma
tarafından
Hmm banada geliyo bende hamleym cnm ikinci cocugum kız ona pembis alıçm bnde
tarafından
Hayırlı olsun bende 2. Hamileyim yine erkek kız olsaydı renklileri alırdım :)
tarafından
Benim kız cnm hep kız dyodum:))
0 oy
(432 puan) tarafından
8 biberon ve hepsinin ucu var yedek 2 enfazls 3 ay canım 
tarafından
Aynı doktora gidiyoruz arkadaşıma 3 ay en fazla 6 ay kullan demiş biberonu daha sonra çöpe at demiş lansinoh avent kullandım burnuma kokmaya başladı ya hamileyim hassasım ondan yada bozuldular
(432 puan) tarafından
Canım biberon değil de Emzik değişimi dedi bizim dr sonuçta sadece anne sütü koyuyorım ben kızım ek gıdaya geçmedi içecek bişey koymuyorum
tarafından
Oğlum mamayla büyüdü belkide mamadan kaynaklıdır bizim teşekkürler yorumunuz için
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Emzikleri değiştirdim ben biberonları değil zaten çabucak en üst biberona geçtik biz ı sürede çok biberon da değiştirdik zaten. 
tarafından
Emziklerine dikkat etmeden bir kaç biberon aldık sonra fark ettim aylarına göre başlıklarını değiştirirdim o dönemde bizim kullandıklarımız plastik bozuldu gibi gelmeye başladı içimede sinmedi
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Su biberonu var sadece onu da haftada bir temizlerim kaynatırım kullanırım hiç atmadım şimdiye kadar emziklerine de aynısını yaparım 
tarafından
Emzik hiç emmedi avent su biberonu çok çabuk bozuldu wee baby suluk aldım o zaten en baştan bozuk çıktı şimdi gene we baby suluk aldım sürekli yıkıyorum içinde bir şey tutmuyorum avent biberonları var onların bozulduğunu düşünüyorum
(3,818 puan) tarafından
Bizim suluk ta wee baby nin sadece bir kere ıcu yıtrtıldı onu da kızım yaptı yeni uç aldım 3 4 tane onu değiştiriyorum 3 aya bir bir sorun olmadı
Bozulmak derken nasıl oluyor ki
tarafından
İçinin rengi değişiyor ve bir koku oluyor içinde birde hamileyim aşırı kokuyor gibi geliyor
(3,818 puan) tarafından
O su falan kalınca oluyor canım yıkayıp güzelce kaynatınca geçiyor onlar
Belki de hamilesin ya koku çok geliyordur
tarafından
Sürekli temizliyorum bir şey bırakmamaya çalışıyorum büyük ihtimalle hamileyim diue çok kokuyor
0 oy
(2,290 puan) tarafından

Cam biberon var hic değiştirmedim degistirmek mi gerekiyo:ermm:

tarafından
Benim kullandıklarım plastic olanlar arkadaşımla aynı doktora gidiyoruz arkadaşıma 3 ay en fazla 6 ay kullanın biberonları demiş dediğim gibi benim cam değil plastic birde mama biberonlarının bozulduğundan şüphelendim
0 oy
tarafından
Yanlis hatirlamiyorsam eger 6 ayda bir degisim gerekiyormus 
tarafından
Arkadaşımla aynı doktora gidiyoruz arkadaşıma 3 ay en fazla 6 ay kullan demiş biberonu bozuldu sanırım bizim biberonları sormak istedim teşekkürler
tarafından
Kalitesindendir o canim weenin biberonlari güzel dayanikli
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Biberon degistirmiyorum canım ucunu degistiriyorum duzenli bi aralıgı yok icime sinmedigi zaman degistiriyorum
tarafından
Ucunda aslında sorun yok bizim biberonların bozulduğundan şüphe ettim ettim içimede sinmedi aslında ben en iyisi yenilerine yada camlara bakayım çok teşekkürler
(3,521 puan) tarafından
Cam biberon en iyisi kuzum plastikler cok cabuk kirleniyor, temizlenmiyor da

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 374 göst.
0 oy
11 cevap 229 göst.
0 oy
37 cevap 933 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.