0 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Nasil uyumadan duruyorsunuz nasil zapt ediyorsunuz kendinizi çocuktan kayıtsız?

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben şanslı olanlardanım kızım hep namaz vaktınden yarım saat 1 saat önce uyanır

Onu uyuttana kadar ezan okunur

:) Namazımı kılar yatarım ::) 
tarafından
Eskiden bende öyleydim kizim büyüdü uykusu düzeldi şimdi imsaka 1 saat kala feci sekilde zorlanıyorum  yemek yiyorum atıştırmalık uykum kaçsın diye bir gözüm kapali yazıyorum simdi işe yaramiyor artık:)
-Reklam-
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Anlamadim ki ne demek istedigini:)
tarafından
Siz anlamayınca daha da ilginç geliyor. :)) uyku düzenim böyle uyumuyorum 3 4 e kadar orda kalan yarik saat zor geliyor :)
tarafından
Kuzu neresi ilginc ? Sjsjsjsjs .Ben de erken uyuyunca namaz saatinde asla alarmi duymuyorum.Hatta bazen kapatmis bile oluyorum ama uyaninca hatirlamiyorum.Cok normal seyler bunlar.O yuzden imsagi bekliyorum bazen
tarafından
Namazi beklemek guzel birsey yada uyanmak çünkü sabah namazi Allahi görmek icin gözlerdeki perdeyi kaldırır ahiret gününde.  Bazen uyuyip uyanamıyorum bendr böyle bir çözüm buldum elimden baska birsey gelmez
tarafından
Aynen oyle :) iyi yapiyorsun ."namaz uykudan daha hayirlidir "  optum seni.
tarafından
Bende seni :))
0 oy
(4,713 puan) tarafından
Yok ben bekleyemem imsak vaktine kadar. :)
0 oy
tarafından
Cidden dun gece imsaga kadar bekledim .Kildim uyudum.Simdi uyandim bir panik , bir telas .Namazi kilmadim sandim uyku sersemi jsjsjsjs .Ama hatirladim sonra .
tarafından
Banada oyle oluyor bazen :)
0 oy
tarafından
Elim dün 15 dkaika ara ile üç kere namaza durdu ben bekledim ben naöaz kılarken geldi kıldı uyudu 15 dakika sonra uyandı yine kıldı gitti yine yattı kalktı abdest alırken üç üncüye alıyorsun farkındasın dimi dedim hala inatlaşıyor yok kılmadım bu birinci diyor 
tarafından
Ciddi olamazsin:)))
0 oy
tarafından
Eşim sağolsun ankesörlü telefon sesini alarm yapmış kalkmama gibi bı ihtimal bırakmıyor bize :)
tarafından
Benim kızım 3 te falan yatıyor alarm kuramıyorum o yuzden
0 oy
(13,307 puan) tarafından
İmsak vaktinde normalde gün boyu uyanık olmak üzere kalkılır beklemek uykunun en sağlıklı yerini kaçırtır insana sağlıklı değil. 
(2,290 puan) tarafından
Tabi cnm oyle sey mi olur
tarafından
Uyumuyorum o saate kadar neye göre anlamsız.
tarafından
Malesef uyuyamıyorum o saatlere kadar sagliksiz ama ne yapim elimde değil
(13,307 puan) tarafından
Gececi bir yapın varsa bilemem canım ezana kadar namaz için beklemek anlamsız olan.
tarafından
Neden anlamsiz olsun kiz namazim kaçıyorsa uyanamiyorsam . O daha sagliksiz degil mi :)
Gececi bir yapim oldu bebegim sağ olsun o büyüdü ama ben öylece kaldim.  namaza 1 saat kala da uyku basıyor uyanamayacagimi bildigim icin bekliyorum. İnşallah o uyurken bende uyurum da namaza o saman zorlanmadan kalkarım ama 1 saat yarım saat kala uyuyunca top patlasa uyanamıyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 146 göst.
11 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
13 Mart 2024 Diğer kategorisinde Djdjjdhd (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 208 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sudemm (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 293 göst.