0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (77 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Gün içinde hiç öksürmez sadece uyurken nie böyle oluyor gecen doktor antibiyotik vermişti geçmişti iki gündür yine var nie böyle oluyor bilenler cvplar mı rica etsem

6 Cevaplar

0 oy
(13,675 puan) tarafından
Bitkisel bı şurup var onu dene bir de canım çok iyi geliyor prospan ismi 
(77 puan) tarafından
Tm cnm teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(467 puan) tarafından
belki alerjisi vardir .dr soyleaen bi
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Prospan verebilirsin yatarken zararsız 
0 oy
(36 puan) tarafından
Andız pekmezi bulundur evde öksürüğü anında kesiyor. Alerjik olabilir. Eğer yatarken oluyorsa yattığı yatağın örtülerini çırpın yatağı süpürün. Benim oğlumda yüzüstü yatıyor sabah hapşırık kriziyle uyanıyor gece boyunca burnu tıkalı oluyor. Şimdi yatmadan önce çarşafını yastığını çırpıyorum hatta süpürüyorum. Biraz azaldı gibi. Ama andız pekmezi almanızı öneririm 2 yaşından beri veriyorum oğluma günde bir yemek kaşığını geçmesin. Araştırıp bakabilirsiniz faydasına
(77 puan) tarafından
İlk kez duydum cnm bu pekmezi
(36 puan) tarafından
Adana kadirli ilçesinde çok yapılır bu pekmez. Şuan gerçi Osmaniye ye bağlı ama. Oğlum 2 yaşında bronşit oldu ve ben bu pekmez sayesinde atlattım. Şuan 10 yaşında ve tekrarlamadı bronşiti. Kışın mutlaka elimin altındadır. Soğuk havaya karşı alerjisi var. Kışın dışarı çıktığı an boğulacak gibi öksürür. Ama bunu çıkmadan verdiğim anda bir iki kere öksürür oda normal şekilde
(77 puan) tarafından
Nerde satılır cnm
(36 puan) tarafından
Eczanede de bulabilirsin aktarlarda da vardır.
(77 puan) tarafından
Tm cnm bir bakıcam çok teşekkür ederim
(36 puan) tarafından
Faydalarına burdan bakabilirsin
0 oy
(22 puan) tarafından
Canım genix akıntısı olabilir oğlumda öyleydi yatınca tikaniyodu doktora gittim bı şurup verdi iki icirmede kesildi doktor tek care
(77 puan) tarafından
Bende az önce randevu aldım mecbur gütürecem artık
0 oy
tarafından
Yatar pozisyonda insan daha cok oksurur. Alerjik olabilir geniz akintisi olabilir bircok sey olabilir altinda. En temizi dr gormesi.

İlgili sorular

+3 oy
12 cevap 481 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde mcecence (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 248 göst.
17 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annesininmasali (1,273 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy
1 cevap 72 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ecrin6516. (188 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,430 soru

24,098,907 cevap

332,266 kullanıcı

...