0 oy
398 göst.
Diğer kategorisinde (341 puan) tarafından
Merhaba bayanlar surdan basliyim ben 28 yasinda 2 cocuk annesiyim buyuk kizim 5 yasinda calistigim icin annem bakiyo kizlarima her cocuk gibi buyuk kizimda sokakda cocuklarla oynuyo (du ) birde karsi komsumuz var cocuklugumu bilir benim okadar samimiyiz bunun bir gelini var 35 yasinda falan bir oglu var oda kizimla yasit 5 yasinda erkek ( tup bebem tedavisiyle oldu) bu kadin 2. Hamileligimde ne gerek vardi ikinci cocugu yapmaya demis anneme annemde kirmamak icin bisey dememis suan kendiside 2. Bebek icin tedavi goruyo neyse bu anlattigim kadin mahalledeki butun cocuklara sakin o kizla oynamayin demis onlarda kizimla oynamiyo ve cocuklara  onunla oynarsaniz sizi parka goturmem diye tehtit etmis resmen   suan bunlar memlekkete bende bugun ogrendim cocuklara boyle dedigini sizce ne yapmaliyim  kocasi burda olsaydi ona herseyi soylersim tepkimi koyardim ama burda deiller

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Manyakmi ne ne istiyor el kadar çocuktan ben olsam dediğin gibi kocasına şikayet ederdim yada çıkardım karşısına hayırdır kadın senin sıkıntın ne diye 
(341 puan) tarafından
Bende anlayiyorum koca kadin ya napmaya calisiyo acaba gelsin ama hesabini sorucam tabi
tarafından
Aynen sakın susma hadsiz kadın
(341 puan) tarafından
Susmicam evet kizim bugun aglamis benimle kimse oynamiyo diye nasil uzucu bir durum
tarafından
Cnm ya kıyamam tabi çocuğun aklı eriyor artık
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilmiyom kardeslik annen cocuklarla konussun oynayin diye kadini gorunce ona desin
(341 puan) tarafından
Aaa konusmus ama o kadin ne soylediyse cocuklar yinede hic gelmiyo yanina ki kizim bu durumda bile elinde ne varsa paylasiyo onlarla tabi cocuk paylasicak ama yinede gelmiyolar yanina
tarafından
Siz bi  seyler alin cocuklari iknaya bakin ya da kizini oyalayin cozulene kadar cikmasin psikolojisi etkilenir ne demis acaba o bitli falan mi niye oynamasinlar
(341 puan) tarafından
Hic bilmiyorum ne dedigini ama birsey alip verdiginde hemen kendi evine gidiyolar
0 oy
tarafından
Gelince saçını başını yollardım hadsiz dengesiz mann.yak ay çok sınır oldum pis kadın 
(341 puan) tarafından
Bende oyle suan sinir kupuyum burda olsa dalicam kadina ama memletine gitti kalpsiz kadin ona okadar da dua ettim bir cocugu daha olsun diye simdi Allahindan bulsun
(324 puan) tarafından
Sen konuş çocuklarla hani biraz izin al bu işi anne olarak sen çözersin belki
(341 puan) tarafından
Cocuklari parkla tehit etmis kadin ben cocuklarla konusurm konusmasina da kalkin parka gidelim diye de ikna edemem ki
tarafından
Aynen canım sen konuş oyuncak şeker falan al gelin beraber oynayın de çocuk bu çabuk unutur ama yine de gelince kadına bi güzel kız
(341 puan) tarafından
Aynen oyle yapiyim
0 oy
(119 puan) tarafından
Valla ben olsam saçından tutar yerde sürüklerdim sen kimsinki benim çocuğumu dışlatıyosun arkadaşlarına öz güvenini kırıyosun ******** *******
(119 puan) tarafından
Valla gaza getirmek gibi olmasın ama çocuk konusunda benim affım yok saldırırım direk
(341 puan) tarafından
Yoo cok haklisin bu gazlamak deil bnim kizim bugun onun yuzunden aglamis kimse bnimle oynamiyo diye
(119 puan) tarafından
Bu hareket senin kızının öz güvenini kırdı şimdi o çocuk ya psikolojik olarak benimle oynamaz diye arkadaşlık kuramazsa nasıl o yaştaki çocuğun psikolojisiyle oynar ne hakla
(341 puan) tarafından
Allaha sukur kizim icine kapanik biri deil biyere gitsin cocuk olsun orda direk yanina gider konusur oyun oynar ama tabiki kizimin psikolojisi daha onemli bakalim yarin cocuklarla bi konusmayi denicem
(119 puan) tarafından
Bencede ihmal etme derim ne güzel ama böyle şeyler gördükçe kapanır içine Allah korusun herzamn böyle atılgan olmaya alıştır

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 315 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,885 soru

24,091,609 cevap

331,774 kullanıcı

...