0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (3,521 puan) tarafından
Kızlar bi kac ay sonra ise baslıcam, kızım emerek uyuyor emmeden mumkun degil yatıramıyorum, bi kac gundur ayakta sallamayı deniyorum, karnını guzelce doyurup su biberonunu eline veriyorum suyunu iciyor sonra cok aglıyor meme istiyor asele annem bakıcak ama bu bizim icin buyuk bi sorun gunduz uykularında emmeden uyutmayı nasıl basarabilirim?

7.5 aylık

1 cevap

0 oy
(1,738 puan) tarafından
En iyi eğitim 4 ile 6 ay arasinda oluyor.emmeyi uykuyla bagdastirmistir. Yontem cok sizin sabriniza bagli
(3,521 puan) tarafından
Bilseydim o arada denerdim :(
Ya aglayınca dayanamıyorum hop memeye, oyle olunca da hic unutmuyor simdi uyku saati yarım saat gecti babası dısarı cıkardı, bebek arabasında uyur diye bilmiyorum nasıl yapıcaz
(1,738 puan) tarafından
Aylar ilerledikce diş dunyayi tanyio daha cok merak ediyor o yüzden uyku duzeni degisikligine meraktan uyumadgi icin kendi kendine uyumayi ogrenmesi zor oluyor ama cok gec degil benim arkadasimda 9 aylik daha yeni baslayacak. Ben 5 aylik 3 gundur basladim ve masallah diyorum. Eger sabir edersen eger oluyor.
İlk gun 1saat agladi aglamalarda sesi yukselince sifir tepkiyle aldim kucagima sadce sirtini sivazladim. Arada karnini ovaladim yattigi yerden yavas yavas sakinledi. Basinda bekleeim tabi o uyuyana kadar gozu kapansasa fazladan 10 15 dkaik daha bekliyorum ben ordamiyim diye kontrol ediyo sanki birden aciyo gozu beni goruyo uyumaya devam. ediyor. Bugun 3. Gunde emzirdim. Bizim uyku rutinimiz masaj yada banyo bugun vebe yagiyla vucuduna masaj yaptim gevsedi güldü. Sonra emzirdim.biraz kucakla iletisimi kestim gazini cikardim hadi uyku vakti kizim diyorum  buraz aglar gibi oldu ama uzun oladi bu sefer .max.2 haftaya uyusun diye birakip odadan ciktigim zamanlar gelecek insallah . Yatakta bekleyerek uyumayi öğreniyor şükür
(3,521 puan) tarafından
Masallah kuzuya
Bende senin gibi dus aldırıp masaj yapıyorum anlıyo artık uyku vaktini ama illaki meme istiyor babası dısarı cıkardı uyudu 1 saat sonra uyandı memede uyuyunca kalkmıyor masallah ama senin yaptıgın yontemi denicem bende insallah basarılı olurum
Uyku egitimi almayı düsündüm ama 600 tl fiyat verdiler öyle olunca vazgectim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 74 göst.
6 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Ysfpnr (639 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 40 göst.
+1 oy
5 cevap 147 göst.

Kategoriler

1,468,395 soru