0 oy
257 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,528 puan) tarafından

image

Bebek için başka lazım olacak ne var kızlar yeterli mi bunlar 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

2 3 gün hastane de kalacaksan 10 adet bez yetersiz canım 

(2,528 puan) tarafından
Hastane çok yakın canım normal doğum olursa 1 gece kalırım. Diğer türlü eşim getirir evden
-Reklam-
0 oy
tarafından
10 adet bez az bence 1 muslin 1 battaniye az geldi bana canım lazım oluyor 3 tane koy en az 15 gün önce ablam doğum yaptı ordan biliyorum
tarafından
Canım bak bir tane bebegin altına seriyorsun bir taneye sarıyorsun eee kirlenince ne olacak ayrıca bu sıcakta hastanelerde klima açık oluyor oda bebeği çarpabilir 2 tane battaniye az muslin koy bence  yada nohutlu battaniye falan
(2,528 puan) tarafından
Müslin 1 tane daha alayım o zaman bı tane de hazır örgü battaniyelerden alayim canım o zaman alt açma örtüsü de aldım hazır kullan at olanlardan
tarafından
Birde yenidoğan bebek kendini ısıtamıyor gerekli oluyor yani
tarafından
Bebeği kuvez gibi bişeyde yatırıyorsun ya canım hastanede onun içine sermeden insan bebeği koymaya çekiniyor onun içine sermiştik biz bir tane
(2,528 puan) tarafından
Tamm canım sağolasın :)
0 oy
(4,716 puan) tarafından
Biberon meme reddi yapabilir tavsiye etmiyorum. Benim kızım doğduğunda kilo kaybetmişti hastanede mamayı şırınga ile verdiler meme reddi olmasın diye. Bezi ben yaklaşık 15 tane koymuştum 2 gün kaldım yetmedi hastaneden istedim. Pijama al, bir gecelik gibi birde alt üst takım. Koyu renkli olursa daha iyi olur. Terlik koyabilirsin kendine. Birde bir battaniye yetersiz olabilir çünkü bebek kirletebilir, yedek olarak bir tane daha koy istersen. 
(2,528 puan) tarafından
Kendim için olan listeyi atmadım canım. Bebek için olanı hazırladım önce. Bez biraz daha alayım olmadı
(4,716 puan) tarafından
Anladım, evet biraz daha alırsan iyi olur.
0 oy
(731 puan) tarafından
Sezeryansa mama da al yanına hemen süt gelmeyebiliyor daha doğrusu gelen bebeğe yetmiyor
(2,528 puan) tarafından
Belli değil nasıl olacağı canım ve doktoruma danışmadan kafama göre almam heralde mamayı inşallah sütüm gelir ama gelmezse de doktora danışırız hangi mamayı derse eşim alır
0 oy
tarafından
Canım 10 bez az paketi götür direk. Ben on tane koydum geceden sabaha kaldık 2 tanesini yere düşürdük diye zaten kullanmadık ne olur ne olmaz
(2,528 puan) tarafından
Tamam canım bı 10 tane daha koyayım o zaman ben
tarafından
Bez paketi kıyafet yeleği yeter bebiş icin. Zaten ilk gün ne kirleniyor ne bisey. Battaniye al ilk gün usuyorlar  benim kızım Nisan'da doğdu usuyordu sadece kucağımda isittigimda uyuyabildi.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 354 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 2bebissannesi (619 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 261 göst.
0 oy
17 cevap 649 göst.
0 oy
2 cevap 145 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,636 soru

24,157,707 cevap

335,185 kullanıcı

...