0 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Kizlar sabah yazmıştım size hiç halim yok midem bulaniyo ishal olmusum yemek yemedim bu saat oldu yiyemiyorum kendimi zorluyorum kusacak gibi oluyorum eşimde gecer gecer hamilelikte bosa ağlama diye destek oluyo güya bu saate kadar hiç bir şey yemedigimi biliyo insan ne bilim  canım soyle böyle der o ise hamilelikten bilmem ne bosa ağlama duygusallığında hamilelikten dedi oglum var 2 bucuk yasinda çocukla asla ilgilenemedim esim cocuk acmi sen kalkamıyorsun cocuk yemek yedirdinmi insan sorar ya oturdum ağlıyorum 14 haftalik gebeyim hiç bu kadar kötü olmamistim bugün kalktığımda beri çok kötüyüm kolumu kıpırdatmak istemiyorum normalmi ya

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım halsizlik olur her gebelikte yinede kendini motive et çocuğun için yazık perişan olmasın 
(75 puan) tarafından
Yemek yiyemiyorum bu saat oldu hiç bir şey yiyemedim
(2,803 puan) tarafından
Canın bir şey istemiyor mu mesela dışardan falan
tarafından
O zaman doktora git cnm bulantin için hap verir yada serum falan takarlar daha iyi olur belki
tarafından
Canım bende 2 aylık hamileyim yemek yiyiyorum 1 saat geçmeden çıkarıyorum zor valla
-Reklam-
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Bulantı için ilaç iste doktorundan.. Bulantı geçince iştahın da açılır, sıkıntı kalmaz Allahın izniyle
0 oy
tarafından
Valla canım ben 2.5 ay senin bu halindeydim artık isyan edecek noktaya geliyordum yeter yeter diye. Eşim şahit olup üzülüyordu bu ne 9 ay sen bu halde mi olacaksın diye . Ama 2.cicugun biliyorsun 3 ay oldu mu tamamen rahatlarsın inşallah. Azıcık dayanmaya çalış valla canım ne diyim Allah yardımcın olsun. 
0 oy
tarafından
İshal kusma gebelikte riskli şeyler. Senin doktora gitmen lazım. Su kaybediyorsun

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,271 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 576 göst.
16 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Eymen kuşum (7,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 412 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Aytac Moay (1,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 859 göst.
15 Nisan 2019 Moda kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,999 soru

24,133,055 cevap

334,162 kullanıcı

...