0 oy
435 göst.
Diğer kategorisinde (2,586 puan) tarafından
Kızlar Az önce haberde gördüm kız internette gördüğü yalan haberler yüzünden olmamis aşı ölmüş bende hemen aldım aşı randevusu siz oldunuzmu aşı etkileri neler oldu 1.aşıda 

20 Cevaplar

+1 oy
(504 puan) tarafından
Ben daha olmadım 36+4 haftalık hamileyim bende ilk başlarda aşı karşıtıydım ama şuan olmak istiyorum sezeryan yerim iyileşir iyileşmez ilk işim aşı olmak 
(2,586 puan) tarafından
Bende ayni canım ya
-Reklam-
+1 oy
tarafından
O yalan haber olduğu dün belli oldu  kızın ailesi bile tepki gösterdi zaten acımız var bi de yalan haber yapıyorsunuz diye. Dün yalan olduğu ortaya çıkan haberin bugun hala televizyonda verildiğini düşünürsek medyanin insanları korkunç derece de yönlendirdigi ortada. Televizyondan bağımsız verin kararınızı. Televizyon demek hükümetin düşünmenizi inanmanizi istedigi şeyler demek. 
(7,436 puan) tarafından
Peki bu veriler İngiltere'nin nüfusunun kaçta kaçı demek istediğim bu işte milyonda bir dedigim tam olarak bu.ve şuan piyasadaki aşıların mutasyona karşı koruyuculuğu da yok varyantlardan önce piyasaya sürüldü aşılar.ben herkesi asilayalim derdinde değilim herkesin kendi fikri bir karar alıyorsa birey oluyor veya olmuyor sonuçlarına katlanır.gecmis istatistiksel veriler değil benim bahsettiğim aşıdan sonra yoğun bakım da yatanların bizzat gördüğüm veriler.
(7,436 puan) tarafından
Şunu da söyleyeyim asi karşıtı olup insanalra karşıtlıklarini aşılayanlarin asi olduğunu da gördü bu gözler eğer ki birşeyi savunuyorsa insan tam savunmalı insanların aklıyla oynamaktır algı yapmaktır.tek bir tarafli okuyup araştırmayı sevmem karşıt görüşlerin de fikirlerini okurum arastiririm bu sadece asi konusunda değil her konuda bilgileriniz için teşekkür ederim
tarafından
Malesef bende çevremde gördüğüm kişilerin tedavi şeklini hastaneye gidip gitmediğini asılı olup olmadığına göre yaşadığı şeyleri kaç doz asılı olduğu halde virüs kapip kapmadigini görüp analiz ettiğim için böyle konuşuyorum. Bakın siz hastanede sahadasiniz. Ama hastane dışında da bir saha var ve azımsanmayacak kadar deneysel gözlem yapma fırsatımız oluyor. Bende asılı olana bişey diyemem dediğiniz gibi asisizlar sonuclarina katlanacagi gibi asililarda katlanacak. Biliyorsunuzdur hala asi hakkında fikir yürütmek için çok çok erken . İlk aşamada gördüğüm şeyler bunlar. En az 4 5 sene sonuçların takip edilmesi gerekiyor. Bakan kocanın da dediği gibi 2 3 yıl içindeki ölümleri ve sebeplerini kestirmek mümkün değil. Umarım hepimiz adına çocuklarımızın geleceği adına güzel seyler yaşanır
tarafından
Bende alışık olmadığım kadar medeni karşıt görüşlerimizi savundugumuz için memnun oldum teşekkür ederim.
(7,436 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Çoktan oldum  
(2,586 puan) tarafından
Etkisi oldumu peki
(7,617 puan) tarafından
Hayır hiç bişey olmadı
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Olmadım olmayı düşünmüyorum. Olanlara da geçmiş olsun şimdiden inşallah etkisini görürler.
(2,586 puan) tarafından
Ya bende olmicaktim ama insan korkuyo yine bişey olur diye ama olmayan kişiler hiç bı yere alinmicakmis galiba market vs
(4,875 puan) tarafından
Zaten bulunduğum şehirde avm vs yok :)) market vs de bir şekilde online yapıyoruz
Benim eşim 1 doz oldu daha olmadı çok fena etki gösterdi kimse bişey demedi yapmadı sağlık bakanlığından arayan dahi olmadı . Eşimi o halde gördüm vazgeçtim
0 oy
tarafından
Bende ayın 4 de birinci doz oldum cnm
(2,586 puan) tarafından
Peki etkisi oldumu canım
tarafından
Yok cnm sadece hafif kol ağrım oldu hemen de ezmirdim
0 oy
tarafından
Olmadim henuz bekliyorum
0 oy
(12,961 puan) tarafından
Olmayı düşünmüyorum 
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Evet oldum hiçbir şey hissetmedim ilk dozunda. Diğerinde Allah Kerim
0 oy
(8,183 puan) tarafından
Yarın olcam bize mecbur esim askeri personel 
(894 puan) tarafından
Niye mecbur yaptırmak istemiyorum dersen ne olur ki
(8,183 puan) tarafından
İzinler filan sıkıntılı olur ven yaptırmak istiyorum zateb zorunlu olmasa da olurum
0 oy
(5,941 puan) tarafından
1 ay falan  oluyor  olalı canım 1. Aşıda  hiç  yan  etki olamadı  2. Asida biraz  kolum  ağrıdı  okadar 
0 oy
(1,157 puan) tarafından
Oldum ben 2. Dozuda canim oyle agir bir yan etkisi olmadi bende
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Ertesi gün halsizlik ve hafif kolda ağrı yaptı bana da cuma günü olmuştum
0 oy
tarafından
2 dozu da oldum sadece sol kol ağrıdı 1 gün..solağım bir de
0 oy
tarafından
Ben henuz olmadım. Bebegımı sutten kesmeyı beklıyorum. Henuz emzıren anneler için kesın bı haber cıkmadı yan etkısı olur felan dıye bebege . Olumlu yada olumsuz bısy demedıklerı ıcn beklıyorum suan
(2,099 puan) tarafından
Bende emziriyorum fayda var antikorlr sütten bebeğe geçer diye oldum kızımda da şükür bişi olmadi
tarafından
Anladm ama ne bıleyım suan olmayı pek dusunmuyorum canım
(2,099 puan) tarafından
Anladım canım hayırlısı
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm ben öldüm iki doz aşımı çok şükür herhangi bir sorun ysaamadim. Dün perinatolog kontrolüne gittim. İlk sorduğu asi olup olmadığım. Benim görüştüğüm doktorlar bana önerdi. 
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Oldum iki da halsizlik dışında hicbr yan etkisi olmadı sinovac oldum emzirdiyim için 
0 oy
tarafından
Ooooo coktannn oldm
0 oy
(8,239 puan) tarafından
Olmadım olmayacağım inşallah
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Olmadım daha

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 283 göst.