0 oy
70 göst.
Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından
Hamilelikte griple nasıl başa çıkıyorsunuz? Nasıl atlatıcam çok ağır geçiriyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 kere aldım perişan oldum canım kaynar suya vikis köy havluyu başına at buharı çek içine biraz rahatlatıyor ve pastil onun dışında ne yaptimsa geçmedi 
(27 puan) tarafından
Çok zor ya hamile olmasam bu kadar önemsemicem. Öksürürken bile korka korka öksürüyorum çok derinden geliyo çünkü
tarafından
Kesinlikle çok zor ben birde doğuma yakın aldım ama gruplu bir şekilde doğuma gidemezdim diye serum taktırdım parol u onun üstüne iyi geldi geçmiş olsun canım
-Reklam-
0 oy
(1,558 puan) tarafından
1 hafta öldüm ilacta kullanmadim ama gecti şükür bence kendi gecmeden nafile ben ıhlamur falan ictim o biraz iyi geldi
(27 puan) tarafından
Bana da eşim hastaneye gidelim diyo ama bi şey yapacaklarını sanmıyorum. Ben de ıhlamur felan içiyorum ama sanki hiç geçmeyecek
(1,558 puan) tarafından
Yani yapmazlar ilacta kullanilmiyo ama bol bol dinlen çorba iç sıcak tut kendini daha da yapcak bisey kalmiyo canm
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Aynı durumdayım birde astım var 3gündür hastaneyi yol ettim bişey yapmadılar artık dün mahvoldum abtibitotik verdi okyanus suyu verdi boğaz sipreti verdi ama hala aynıyım nefes alamıom oerişanım ıhlamur vs hiç fayda etmedi bana 
(27 puan) tarafından
Ben de dünden beri ıhlamur çorba hep sıcak şeyler içiyorum meyve yiyorum ama nafile. Gece olunca daha da kötü öksürmekten karnım acıyo artık
(1,206 puan) tarafından
Sakın sıcak içme ılık olacakmış sıcakta çok ağrı çoğaltıomu ılık olacakmş yarın bidaha gidicem dayanamıom ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 44 göst.
0 oy
0 cevap 31 göst.
0 oy
3 cevap 68 göst.

Kategoriler

1,467,308 soru

24,042,811 cevap

329,208 kullanıcı

...