Kızlar yarın epidural doğumum var sabah 9da aç karnına gel dedi kamil doktorum ama kaç saat aö durmam gerektiği hakkında birşey demedi benimde sormak aklıma gelmedi şuan acıkmaya başladım midem kıyır kıyır yesem birşeyler yada kaç saat aç olmam lazım orda lavman yaparlarmı :/
Şimdi bazı operasyonlarda 24 bazılarında 12 saat diye biliyorum. Ama doğum gibi işlemlerde 12 saattir diye düşünüyorum ya. Sonuçta bağırsak içi ya da mide içiyle ilgili bi işlem değil. Yine de tecrübesi olan varsa paylaşsın biz de öğrenelim
Akşam 10 dan sonra birşey yememiştim ben genel anestezi oldum.epidural de oldum apar topar doğuma gittim ve açtım gece gelmişti suyum bişey yememiştim ama yinede lavman yaptılar
Canm sen ye biseyler Lavman olacak nasıl olsa
Canim simdi ye nolcak
Gece 12 den sonra bisey yenmiyo canım cok dayanamıycak gibiysen 1 bardak süt iç ve uyumaya calış..hayırlısıyla alırsın bebegini kucagina insallah..darisi basimiza:))
Cnm ya. allahim kolay kurtarsn. Sag salim yavrunu kucagina alirsn insalah. Benim cok sancm vardi gittim hemde kahvalti yapip ckmstm gitmemle doguma almalari bir oldu acmısn tok musun diye soran yine olmadi. Bence buyuk ihmallik. Ama o anda alinmasi lazmdi solunum falan gitmis cocukta.
12 den sonra yemek içmek yasak canm su bile icmicen
Canim sana tavsiyem yeme sezaryen sirasinda kusarsin saat nerdeyse 2 7 saat falan var az kalmis
Canım ben akşam 7-8 gibi yedim diğer gün saat 11 w kadar yemedim sezeryan oldum ebeler ısrarla yeme diyordu Allahım yardımcın olsun çabucak kurtarsın inşaallah
1,486,613 soru
24,303,399 cevap
344,197 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın