0 oy
189 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (64 puan) tarafından
tarafından yeniden açıldı
Kizlar birkaç gün önce gebelik testi vermiştim pozitif çıktı fakat kese için 1 hafta sonra gel demişti doktor... ama bugün kanamam başladı çok korkuyorum ... hastaneye gidiyorum şuan da ama gene de neden olabilir acaba 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Düşük riski olabilir
-Reklam-
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Düşük tehlikeside olabilir yerleşme kanaması da olabilir ınsallh korkulcak bişey yoktur canım geçmiş olsun 
0 oy
(594 puan) tarafından
Düşük riski de olabilir kimyasal gebelikte olabilir 
0 oy
(205 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin kimyasal gebelik olabilir
0 oy
tarafından
Umarım sağlıklı gebelikte inşallah kimyasal vb değildir haber et cnm 
0 oy
(754 puan) tarafından
Postlarina baktım canım şuan 2 yada 3 haftalık hamilesin anladığım kadarıyla. Bu süreçte düşük olmaz ya yerleşme kanamasidir yada rahim dışı bir noktaya yerleşmiş olabilir ama buda çok düşük bir ihtimal. Düşük yoktur
(64 puan) tarafından
Insallah dediğin gibi yerleşme kanaması falandır canim ya ... inan çok korkuyorum bu durumdan ..  belirsizlik de çok kötü birsey .. daha cuma günü gitmistim oysaki doktora hic bir sorun yok dedi doktorum sadece keseyim görmemiz için 1 hafta sonra gel demişti ... ama bugün kanamam başlayınca çok korktum
(754 puan) tarafından
Canım doktor döllenmiş yumurtayı görmüş ondan haftaya gel demiştir bu 1 hafta içinde döllenmiş yumurta rahme iner ve tutunur tutunma sonrasında kese oluşmaya başlar. Benim de ilk 3 haftalıkken gittim doktora ve döllenmiş yumurtayı gördüm haftaya kadar tutunur kese oluşur kanama olabilir haftaya tekrar gel keseye bakalım demişti. Eğer sana cuma günü gittiğinde rahim duvarında kalınlaşma olmadıysa sıkıntı yok demezdi. Rahim duvarı kalınlaşmazsa o zaman tutunma olmaz belki öyle bir durum olabilir ama sanmıyorum sıkıntı yok demiş doktor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 240 göst.
2 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 118 göst.
15 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 234 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Kezbanmiran (66 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,791 soru

24,063,934 cevap

330,273 kullanıcı

...