0 oy
1,307 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (704 puan) tarafından
Eşim gece geç gelecekti saat 11 gibi.Bende çocukları yatırdım saat oldu 10.30 benim gözler gitti anında uyumuşum.Gece zaten kızım uyutmuyor.Neyse eşimde 10.52 de beni aramış ben telefonu titreşime almıştım başımın altındaydı ama onu bile hissetmemişim.Saat 11.10 a kadar falan 3-4 kere aramış bende 11.10 da kapının yumruk sesine uyandım ama o kadar korktumki böyle yumruk duyamazsiniz öyle vuruyor ki.Neyse gittim açtım bana yeter artık niye açmıyorsun kapiyi.Bu kaç oldu bilmem ne diye bağırıyor apartmanın içinden insanların sesi geliyor ve milletide uyandırmış.Bana ne küfürler ne hakaretler etti.

Uyku sersemi çok ağrıma gitti söyledikleri zaten ona katlanamiyorum bide bu söylediği sözler çok canımı sıktı normalde susmam ama haksız olduğumu düşündüğüm için sustum.Kapinin anahtarını üstünden alamıyorum çünkü bizim kapılar ahşap ve çok kolay açılıyor hırsızlık çok oluyor korkuyorum bende.Yani ben haksız mıyım dün geceden beri zaten kızım yine durmadı çok uykusuzum ama eşim canımı o kadar sıktıki onun yüzünden de uyuyacağım birkaç saat varsa onuda uyuyamadım.

38 Cevaplar

0 oy
(1,663 puan) tarafından
Yani kuzum kim kapıda o kadar beklese kızar bence sende kızarsın bende kızarım kızmagana da helal olsun derim yani ... Küfür etmesi yanlış ama kızması normal
(704 puan) tarafından
Bende kızarım ama o kadar da gecenin bir vakti küfür hakaret edilir mi.
(1,663 puan) tarafından
Edilmez canım haklısın ama sende huyunu biliyorsan biraz daha dikkatli ol derim
(704 puan) tarafından
Tabiki öyle ama kabul edilebilir bir eş değil kendisi.
(1,663 puan) tarafından
Zaten küfür eden biri kabul edilmez anlıyorum ( ama  ne diyeceyimide bilemedim ... Ben boşan desem senin şartlarını bilmiyorum boşanamayan biri olarakda anlıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum kapıyı kilitle anahtarı üzerinden al o zaman o da açabilir hem seni uyandırmaz hemde daha rahat girip cikar içeri 
(704 puan) tarafından
Hırsızdan korkuma almadım anahtarı ne bileyim daha guvendeymisim gibi geliyor.
tarafından
Kapıyı kilitle al kuzum ne olacak bisey olmaz Allahin izniyle
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Kendi anahtarı var kendi açar her zaman hic kitlemeyiz. Guvenli yerde oturuyoruz zaten. Anahtari unuttuysa evde saatler oncesinde söyler kapıyı acar misin su saatte yoksa ben oyalanym mi disarda muait olana kdr der. Çünkü ben de uykucuyum:)
(704 puan) tarafından
Maşallah ne güzel anlayisli bir eşin varmış demekki.
(1,279 puan) tarafından
Cok şükür canım
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Ayıp etmiş eşin ne var bunda duymamisin isdee

Bir keresinde ben o kadar yogundum ki nasıl uyumusam yemeyide fırına koyun uykuya dalmışım .eşim aramış aramış duymamisin kapıyı çalmış duymamisim yanık kokusu her yeri sarmiss.oda korkusundan deliye dönmüş bana bişey oldumu diye birden bir cam kırılma sesine kalkdim çok korkdum hırsız sandım bir yandanda uyku sersemiyim ne olduğunu anlamıyorum həmin an kapıya qosum eşim eve girmekcin cami kırmış her yeri kandı beni görür gibi çocuk gibi ağladı sana bişey oldugunu sandim diye.uyku bazen çok kötü uyanamiyorsun eşin anlayisli olmalı bunda senij suçun nee
(704 puan) tarafından
Ay seninkide baya kötüymüş.Allah korumuş ama ya.Benim eşim anlayışlı bir bir zaman olmadı zaten.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onu.
0 oy
(5,922 puan) tarafından
Hamileyim ve bende senin gibi anahtari üstünden alamıyorum ben evde otururken kapıyı açmaya çalıştılar daha önce o yüzden çok ta korkarım esimde bunu bildiği için kesinlikle anahtarını sokmaya çalışmaz kapıya ben şimdi riskli gebelik geçirdiğim için zorlanıyorum bide bel fitigim var iyice perişan haldeyim geliyor kapıya vuruyor bazen yerimden kalkmam 5 dakikadan fazla sürüyor hiç ses etmez telefonla arar kalkamiyorum az bekle derim kapının önünde öyle bekler senin kocan anlayışsız yoksa suçlu falan değilsin 
(704 puan) tarafından
Maşallah canım anlayışlı eşin halı bir başka oluyor.
Hayatta beklemez ölüyor sanki kapıda.
0 oy
(54,106 puan) tarafından
neden anahtari yok diyecektim. hakaret etmekte hakki yokta bekleyip kizmasi normal
(704 puan) tarafından
Tamam ama küfür ve hakaret etmesine gerek varmı tüm apartman duydu.
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Anahtar alsin eline açsın ben arkadan kitleyip anahtari alıyorum esimde kendi anahtarıyla aciyor hic sorun yasamadik kapı calmaz hiç.
(704 puan) tarafından
Anahtari arkasından almıyorum ondan.Hirsiz girer diye.
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Eşinin sana karşı güven problemi var bence kapı geç açıldığı için kimse bu kadar sinirlenmez
(704 puan) tarafından
Hayır güven problemi hiç yok aslında benim ona karşı var.Cunku daha öncede uyuyakaldim ondan.Arada bir böyle olunca çok bağırıyor.
0 oy
(17 puan) tarafından
Yani anlamıyorum ne var bunda insanlık hali uyumus kalmıs olabilirsin zaten aksama kadar yoruluyorsu bu insan olmadık herifleri anlamıyorum ne bu tahammulsuzluk hayret birsey ya
(704 puan) tarafından
O hep öyleydi zaten.Hic anlayış göstermez hiç.Ölüyor kapıda sanki.Cocuk gibi herşey anında yapılsın istiyor.
0 oy
tarafından
Anahtarı üzerinde bırakıyorum diyorsun da adama seçenek bırakmıyorsun ki eve girmesi için.Madem öyle uyumayacaksın
(704 puan) tarafından
İçim geçmiş ama elimde olan bişey değil ki bende insanım sonuçta gece doğru düzgün uyuyamıyorum bunu kendide biliyor.
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Bu kadar büyütmesine gerek yoktu bence
(704 puan) tarafından
O herşeyi büyütur zaten
0 oy
tarafından
Anahtarını alsın 
(704 puan) tarafından
Alıyor.
0 oy
(202 puan) tarafından
Ben kapiyi kitleyip anahtari cekiyorum esim gec gelickse bizi uyandrmamk icin anahtariyla sessizce giriyo eve. Tepkisi fazla olmus ama adam da kapida kalmis yani. 
(704 puan) tarafından
Tamam haklı ona bişey demiyorum ama uykuluyum görüyor bana o kadar küfür etmesine gerek var mıydı.
(202 puan) tarafından
Tabiki yok abarti bi tepki oldugunu belirttim zaten. O konuda haklisiniz.
0 oy
tarafından
İyide canım oda sesini duyurmak için uğraşmış Bayaa şimdi eğri otur doğru konuş telefonun kısık kapının arkasında anahtar var eee napsın bu adam çilingir mi çağırsın tamm küfür etmesi hoş değil ama sinirlenmeye haklı bence 
(704 puan) tarafından
Tamam haklı bende bişey demiyorum ama o kadar küfür hakaret etti ki apartmanda herkes duydu.
0 oy
tarafından
Valla akşamdan sonra bende kapıda kalsam bende binayı inletirim ne malum senin yumruk sesine açacağın belki onu da duymayacaksin ee ne olacak kapida nereye gidecek 
(704 puan) tarafından
Erkek sonuçta inip evin aşağısında bankta otursun 10 dakika sonra tekrar çalsın belki açarım.Yeni uykuya dalmışım içim geçmiş elimde olan bişey değil ki.
0 oy
tarafından
Olabilir insnalik halı uyuyakalmissin ne var bunda bu kadar tepki verip bagiracak bence esin öküz
(704 puan) tarafından
Öküz zaten o bir kesin.Coxuklarin uyudugunu bildiği halde bağırıp küfürler yağdırdı.
0 oy
tarafından
Atarlanmaya yer ariyo heralde esin. Uyuyakalmissin ne war bunda. Bu erkeklerin kadinlari samar oglanina cevirmis iyice, dinsizin hakkindan imansiz gelir bacim, ver agzinin payini.
(704 puan) tarafından
Bıktım ki uğraşmaktan artık.Herseye bağırmasından küfür hakaret etmesinden bıktım.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 314 göst.
26 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aselinannesiiiii (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,195 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 906 göst.
0 oy
30 cevap 1,095 göst.

Kategoriler

1,473,781 soru

24,129,655 cevap

333,955 kullanıcı

...