0 oy
487 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bilmiyorum bundan biri önerdi ama size de sorayım dedim, bitkisel birşeymiş

image

6 Cevaplar

0 oy
(6,681 puan) tarafından
Denemedim bilmiyorum 
tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(341 puan) tarafından
Bol bol kayisi ye en organigi o bunu hic gormedim esimde kabiz olunca eczaneden müsil ilaci aliyo cunki onun sikıntısı var 
tarafından
Canım bebek için yazmayı unutmuşum onu kayısı felan bebeği çok etkilemiyor
(341 puan) tarafından
He bebek icin onu bilmiyorum canim
0 oy
(2,392 puan) tarafından
Bunu bilmiyorum ama ben Alizade nin papatyalı çayı var gece yatmadan bir çay kaşığı ağzıma atıp suyla yutuyorum sabaha hemen tuvalete çıkıyorum aktarlarda ve internette satılıyor çok iyi bir karışım
tarafından
Canım bebek için o yazmayı unutmuşum benim için olsa bende bulurum bir yolunu her halükarda ama bebiş için istiyorum bu ara sürekli kabız, sert yapıyor kakasını
(2,392 puan) tarafından
Hmm tamam bu çayı iki yaşından büyükler içebilir
0 oy
tarafından
Kız netten mi aldınız bunu
tarafından
Yok canım daha almadım bebiş için istiyorum yazmayı unutmuşum onu, biri tavsiye etti doğal bende kullandım diye de sorayım dedim buraya da
tarafından
Her bende doktora demiştim cnm dedi icni bilmeyiz al dymm demişti:)
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Hayatımda bir kere oldum kabus gibiydiiiiii, doktora gittim dupalac mi ne bi şurup verdi ondan hemen sonra rahatladım, doktora git bi sor onu kullanabilir miyim diye
tarafından
Kuzum kendim için değil ya bebeğim için istiyorum 11 aylık, o bu aralar sürekli kabız yağ felan içiyor ama etki etmedi öyle
0 oy
(62 puan) tarafından
kapsul olanini kullandim bunun 2 tane içiyodum cok rahatlatiyodu bnde cok arastirdm bitkisel bi sıkınti yok dogumdan sonra emzirirken kullandim komposto falan işe yaramiyodu bazen mecbur içiyidum
tarafından
Bebeğim için istiyorum bende aslında kendim için değil yazmayı unutmuşum onu, biri tavsiye etti de buraya da sorayım bir dedim
(62 puan) tarafından
kayisi hosafi iyi gelir belki denediniz bilmiyorm da bn duphalac veriyodum suyuna biraz karistiriyodm tatli şerbet gbi suyla iciyodu yarim saate fln en gec yapiyodu tuvaletini varsa duphalac i deneyin bunu kullanmadim sizin attignzi yani Rabbim şafi ismiyle şifa versn
tarafından
Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 276 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 283 göst.
8 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kayra04 (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 397 göst.
2 Ekim 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 464 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,885 soru

24,189,723 cevap

336,839 kullanıcı

...