0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (201 puan) tarafından

İyi aksamlar kızlar sabah kahvaltı güzel yapıyo tosbişim ama aksamları neler verebilirim biyerden sonra tıkandım kaldım :)) siz neler yapıyorsunuz akşam bebişlere

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herşeyi denedim yemiyor yemiyor artık usanip yerse yer kismindayim ama tabiki mama kullaniyorum simdilik
(201 puan) tarafından
Bende 1 2 öyle yapmaya çalıştım da gece beni sömürüyo neredeyse
-Reklam-
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Ben kızımda hata ettim ek gıda sürecinde tecrübesizlik mi artık ne diyim. 2.doğduğunda 5.5 aylıkken başlayıp 8 aylıkken yediğim çoğu şeyden vermeyi düşünüyorum. Elimin kızı 9 aylık olcak maşallah ne verirse yiyo. Benimki de burun kıvırıyo çoğu yemeğe 
(201 puan) tarafından
Ben herşeyden vermek degilde ona verilcek şeyleri tadım yaptırıyorum ama akşamları biraz yesin diye bakmıyorum degil yani
(3,695 puan) tarafından
Valla bilmiyorum ya.. diamond haklısın aslında şimdi kızım da canı ısteyince yiyo da işte minyon biraz her ne kadar sağlıklı olsun yeter desem de bi yandan kafama takılmıyo değil.30 aylık 12.400 kilo boyu da 2 yaş aşısında 84tu 6 ayda ne kadar uzadı bilmiyorum
tarafından
Benim kızım da 14 buçuk aylık oldu 9300 ancaktir, boyu 80 cmdi en son, iyi aslında ama nedense o da minik görünüyor. Ben normalde hiç takılmam kilosuna, yemesi iyi olsun sağlıklı şeyler yesin çok önemli değil derim ama son günlerde üst üste ayy çok minik gibi şeyler duyunca acaba gerçekten çok mu minik diye düşünmeye başladım :) hatta biri dedi ki aa minicik bebek yürümeye başlamış, erken mu yurudu dedi :)
(3,695 puan) tarafından
Eşimle bana da siz bu kıza hiçbir şey yedirmiyor musunuz diyor çoğu gören.. Ben de ondan etkileniyorum :)
tarafından
Allah'tan daha onu diyen olmadı ama minik diyolar :) gerçi minikligi hoşuma gidiyor ama işte insan yine de acaba diyor :))
0 oy
tarafından
Kaç aylık bebeğin ona göre tavsiye vereyim :)
(201 puan) tarafından
8 buçuk canım :)
tarafından
Bizim o aylar kısa denk geldi, ayına göre verebileceğim bütün kış sebzelerini verdim. Hatta blw yaptırıyordum eline verdim parmak şeklinde haşlayıp öyle yedi. O şekilde vermeyeceklerimi de köfte, mucver şeklinde verdim. Şuan semizotu zamanı, sanırım 8.aydsn sonra verilebiliyordu. Terbiyeli semizotu çorbası yapabilirsin. Havucu rendele biraz sotele, sonra üzerine doğranmış semizotu ve az da bulgur koy biraz sıcak suyla pişir. Ayrı kapta biraz un, bı yumurta sarısı ve yoğurdu cirp, pişirdiğn karışımdan biraz ekle üzerine iyice cirptiktan sonra semizotunun üzerine ekle kaynayana kadar karistir . Instagram'da hastalanmayancocuk var çok sağlıklı tarifler var lütfen oraya da bak. Böyle anlatınca hem açık olmuyor hem de uzun sürüyor :))
(201 puan) tarafından
Ayyy tesekkür ederim canım çok saol

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 181 göst.
0 oy
3 cevap 115 göst.
0 oy
3 cevap 169 göst.

Kategoriler

1,472,068 soru

24,106,649 cevap