0 oy
223 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (872 puan) tarafından
Pirinç bulgur pilavı çok seviyor acaba hergün vermemde bir sakınca var mı fazlası zarar mı sebze çorbası yada başka bir çorba hoşuna gitmiyor içmiyor yumurta sarısı yoğurt bisküvi karışımını da seviyor onun dışında yediği bişey yok 

5 Cevaplar

0 oy
(3,725 puan) tarafından
Yani herşeyin fazlası zarar ki pirincin faydası yok hadi arada neysede hergun olmamalı
(872 puan) tarafından
Anladım cnım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Icine sebzeleri katarak versen canim
(872 puan) tarafından
Dün bezelye yemeği yapmıştım içinden havuçları seçip verince yedi sonra patatesleri denedim onalrıda yedi bezelye den korktum ama veremedim  bundan sonra öyle veririm artık teşekkür ederim artık
(2,123 puan) tarafından
Korkma canım ver herseyden benim.kizimsa danone hastasiydi onunla karistirarak bile olsa yediriyodum  sonra zaten alisiyolar
0 oy
(2,624 puan) tarafından
Her gün ağır olur canım ya. Pirinçden başka sulu tarifler falan yapsan yemez mi veya bulgurdan. Sebze yemeğine kabağa falan katsan
(872 puan) tarafından
Hepsini denedim yemiyor maalesef ma dün bezelye yemeği yapmıştım içinden havuçları seçip verince yedi sonra patatesleri denedim onalrıda yedi bezelye den korktum ama veremedim bundan sonra öyle veririm umarım yavaş yavaş alışır artık
(2,624 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Benimde oğlum her gün versen yer bayılıyor 2.5 yasinda tabii her gün olması iyi değil 
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Bisküvi kesinlikle faydalı bişey değil, pirinç de içinde fazlaca şeker buluyor çok yedirmeni tavsiye etmem. Et suyuna çorba v.s dene bence

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 159 göst.
0 oy
28 cevap 784 göst.
+1 oy
6 cevap 222 göst.
7 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gizem_clk21eker (1,602 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,405 soru

24,182,886 cevap

336,421 kullanıcı

...