0 oy
227 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Akıl danışmak istiyorum. Doğuma kuzenim gelicekti o da gelemiyor babası göndermiyormus . Annem de gelemiyor . Kaynana ile de aramız bozuk biliyorsunuz . Ben ne yapicam . Annem kaynanan torununa bakmak zorunda diyor .arani düzelt büyüklük sende kalsın diyor .eşimle ben yapabilir miyiz ilk çocuğumuz olucak . Barışmak ona minnet etmek istemiyorum akıl verin .
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(1,300 puan) tarafından
Yaparsin boşver hakliyken haksız duruma düşecen
tarafından
Ondan korkuyorum bende . Bide sevmediğim insan gelip bana evimde emir verecek .
-Reklam-
0 oy
tarafından
en iyi sen bakarsın inan..gelip karışacaklarsa lohusa halinle senden hizmet bekleyeceklerse hiç gelmesinler cnm
tarafından
İşte bende laf duymak istemiyorum :(
tarafından
hem kendin bakarsan tecrüben de olur kimseye minnet etmezsin burda yardımcı da oluruz sana tavsiyelerimiz olur..ilk çocuğumu memlekette doğum yaptım sigorta sıkıntısı vardı hastanede..memlekette olmuyordu nedense..17 gün kaldım ekim sonuydu kaynanam sağolsun hiç iş yaptırmadı bana..istanbula geldim evime gecekondu eviydi sobalı tek odada yanıyordu bir de..ocak ayına kadar öyle devam ettik geceleri 2 saatte bir uyanırdı bebek emzirip uyuturdum eşim gelince yemek yapardım..doğalgazlı bir siteye taşındık burda düzene girdik rahat uyudu soba derdim yoktu gaz çıkarmayı doyup doymadığını diş dönemlerini hep kendimiz atlattık..ikinci çocukta istda yaptım hastanede 1 gece görümcem kaldı o da 11de geldi sabah gitti..eve geldim her işimi yaptım ilk kızımdan tecrübelerimle ikinci çocukta zorlanmadım diş dönemleri rahat geçti sütten kesme rahst geçti.huyunu suyunu sen bileceksin cnm
tarafından
Ya ne güzel inanki senin adına çok sevindim . İnşallah bakalım . Teşekkür ederim doğumdan sonra daha sık burdayım anlasilan çünkü sizden başkasi o gün bana yardım eden olmayacak .evet çok haklısın bide zaten kaynanaya boyun eğmek istemiyorum asla .
0 oy
(163,564 puan) tarafından
Benimde kimsem yoktu burda herkez bilir tek basima dogurdum esimle buyuttuk hic uzme kendini
tarafından
İnşallah ya içimi rahatlattın .❤️
Safak kac doguma ne kadar var
tarafından
Doğuma daha var canım 3 ay ama  zaten bir kişi gelicekti o da gelemiyor annem desem o zaten gelemez .  Başkada kimse yok.
Gelmezse gelmessin bisi olmaz anne olcan sen ustesinden gelirsin allah bi avazda kurtarsin
tarafından
İnşallah . Doğumdan ayrı korkuyorum , bebek de kışa denk geliyor inşallah çocuğu hasta yapmam. Sonra bana laf diyecekler bı çocuğa bakamadi diye .
0 oy
tarafından
Annende bir hoşmuş herkesin yeri ayrı cnm
tarafından
Aklı bende kendini suçlu hissediyor gelemiycek diye
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Vallahi aslanlar gibide yaparsın en fazla bir hafta ev kirlenir yemek pişmez ama aslanlar gibi yaparsın ya boşver gelmesin kimse 
tarafından
Ağrım olursa diye endişe ediyorum yoksa aynen alışmam lazım hemde .

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,398 soru

24,182,830 cevap

336,412 kullanıcı

...