0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Önümüzdeki Perşembe detaylı ultrason dedi doktor 300 liraymis ücreti nasıl oluyor kaç dakika sürüyor benden kan falan aliniyormu 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
40 dakika sürdü. Herseyine bakıyor. Damarlarına bile. Adı üstünde ayrıntılı :)
tarafından
Ay Allah'ım inşallah bir terslik olmaz herşey normaldir çok heyecanliyim
-Reklam-
0 oy
(8,716 puan) tarafından
Renkli ultrasyon 4 boyutlu herseyine bakılıyor.
tarafından
Alttan bakiyorlarmi kan aliniyormu benden 2li test yaparken almışlardı ya onun gibimi soramadım doktora doğumu vardı hemen gitmek zorunda kaldı
(8,716 puan) tarafından
Hayır canım ne alttan bakması çatı muayenesi değilki bu kann felanda alınmıyor sadece ultrasyondan bebeğe bakıyor.
tarafından
Anladım canım çok saol
0 oy
tarafından
Ultrasyonla bakılıyor 20 dk falan sürüyor. Bebeğinin bütün organlarına bakılıyor. Bide sana bebeginin resimlerini veriyorpar yüzünü görebiliyorsun net sekilde. Tok git şekerin yoksa meyve suyu ve çikolata ye uyuyor olamasinm o zaman yüzünü göstermiyorlarm iyi haberler alırsın inşallah  
tarafından
İnşallah canım ya valla bende heyecanlıyım hiç goremedik yüzünü daha bı kere sırtını döndü bı krrede ellerini koydu inşallah görürüz :))
tarafından
Gostermezse doktora şöyle bı daha gidebilirsin
0 oy
(1,439 puan) tarafından
300lira cok iyii muayene de içinde mi acaba ben 500 e yaptirdim yarim saat suruyor bebegin butun organlarini inceliyor olcumlerini falan aliyor 
tarafından
300 lira detaylı 200 lirada muayne canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 81 göst.
29 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugce12. (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 145 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde erdem.hilal (184 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 48 göst.
0 oy
5 cevap 132 göst.
14 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Masal95 (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,417 soru

24,183,177 cevap

336,461 kullanıcı