0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğimin doğumundan sonra dağıtmak için çikolata almıştım 1 buçuk sene geçti hep dolapta durdu virüs zamanına denk geldiği için gelen giden olmadı hep kaldı. Tarih falan yok üstünde yenir mi. Oğlum bitane kemirmis bulup

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
görünüşünde bir sıkıntı yoksa bayatlamamışsa yenebilir bence 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bilemedim ki bence ne olur ne olmaz tüketmeyin bence

0 oy
(18,469 puan) tarafından
Kiz 1 bucuk sene ne ben onlari bi aya kalmaz yerdim sen nasil yemedin
tarafından
Kuzu en altta en arkaya koymuşum uzun bi süre unuttum zaten aşırı dalgınlık ve unutkanlık vardı bebeğim zor bi bebekti dolap falan hiç umrumda değildi. Sonradan gördüm o zamanda eşim görür kızar diye ortaya çıkarmadım öylece kaldı erteledim hep
0 oy
(8,658 puan) tarafından

O çikolatalar 1 buçuk sene nasıl kaldı dolapta :))) benim eşim gelir gider yer bende yerim 

tarafından
Kuzu en altta en arkaya koymuşum uzun bi süre unuttum zaten aşırı dalgınlık ve unutkanlık vardı bebeğim zor bi bebekti dolap falan hiç umrumda değildi. Sonradan gördüm o zamanda eşim görür kızar diye ortaya çıkarmadım öylece kaldı erteledim hep
(8,658 puan) tarafından
Ayy kıyamam tadında ve tarihinde değişiklik yoksa yenir o kız
tarafından
Tarih yokta tadina bakicam canım sağol
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Yani 1 buçuk sene az değil bayatlamış olabilir 
tarafından
Dolaptaydi ama
0 oy
tarafından
Kız bir bicuk sene hiç mi gelmedi aklına :))) ben olsam şimdi çoktan silip supurmustum
tarafından

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,197 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde RaHiME_91 (2,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 207 göst.
31 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde fffilizzz (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 285 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 532 göst.
21 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,098 soru

24,067,755 cevap

330,468 kullanıcı

...