0 oy
243 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Fındıklar babamlarin değil dedemin gelmiş yaşı 70e hâlâ fındığı bolusturmez herkeside ırgat olarak ister yevmiyede vermez .annemlerde dairelerinde oturuyor die onlara mecbur gözüyle bakıyor dedem. Amcamlarin yarın dunurleri gelecek die gelemeyiz deyip sivismislar . Halam desen tek kisi çocukları çok büyük değil eniştem mesaimis . Annem ariyo yarın kocan izinli mi bilmiyorum sormadım dedim bilerek hii adam lazım da dedi bende ara sorun madem dedim yok yok dedi emrivaki gelin işte dio bende abimle küçük oğlun gelmiyo mu dedim kardeşin ise baslick ya p.tesi yorgun olurum dedi abinde çok üst üste çalıştı dinlenvkmis fln dedi bende haberin varmı bilmem de gece 1de gelcek benm .pteside 5te kalkck 6da iş başı bnmki de yorgun ve caliscak hem dedem bı kuruş vermiyor enayi mi sevap ama müsait olana sevap olsun dedim. Ses etmedi bida . Annem herşeyi bana dio gelin yapın edin bı kerede arayın damadınızi belki bekliyordur aranmak için .bide arabayı alırken erkek kardeşim borç verdi 20bin fln verdiler ya hemen herşeye tamam desin istiyolar . Bişi deyincede biz size neler yapmıyoruz . 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
fındık işi çok zor ya..kayinpederin var şu an sadece büyük oğlu yanında izin aldı gitti biz bayramda gitmiştik..her sene biz de bayram fındığa denk gelirse kalıyorduk şükür bu sene erken oldu bayram..onlar adam tutuyor mesela parasıyla hemen satıyor bekletmiyor.çıkan parasını da evini ysptırıyor her sene ilçede..ama o adamların parasını da bizlerden ister mesela.bana bir faydası olmuyor ne fındığın ne parasının..ki gittiğimde de vermiyorlar 2 kg fındık ancak veriyorlar.ben olsam göndermem yani eşimi kendi ailesi varken eşin mi kalmış yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla benim kayinlederin de var hemde çok ama bize faydası olmadığı için hiç gitmedik kime faydası varsa o toplasin millete irgatlik yapıp iznimizi maf edemem
0 oy
(4,753 puan) tarafından
Iyide borç vermiş neticede babasının hayrina vermemiş ya köle gibi kullanmanın derdine düşmüşler eşinin de yüzü yumuşaksa tamam kullandırma kocani akşam olunca ondan başka kimse kalmıyor yanında oda insan yorulur yazık günah parayla adam tutsunlar 
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Yapicaniz amelelik yevmiye olarak sayilip borctan dusuyorsa gidin bugunebugun 1 yevmiye 140 lira diye biliyorum ben gitmiyorum valla findiga h findik vermez hem bedava topluycam yok oyle 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
10 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,931 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 166 göst.
16 Haziran 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Casperiye (9,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
7 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (326 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
18 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Kubra- (1,126 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,811 soru

24,077,582 cevap

331,024 kullanıcı

...