0 oy
495 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,724 puan) tarafından
Eşim göreve gitti 2 gün önce dün vardı görev yerine ve test istediler.

Dün pozitif çıktı testi tabi yıkıldık hepimiz. Zerre belirti yok çünkü.

Memleketine dön dediler ve aracımızla geri geldi. 

Buda ayrı bir ironi zaten, KYK yurtlari kapanmış, askeriye de alamam dediler. Resmen göz göre göre git yay virüsü dediler tabiri caizse.

Her neyse, eşim bugün yeniden memleketten test yaptırdı. Az önce baktım NEGATİF. 

Gözlerime inanamıyorum. Daha dün pozitifti o test.

Neye göre çıkıyor bu sonuçlar ya, o kadar saat yol gitti, tekrar geri döndü ne saçma şey bu ya.

12 Cevaplar

+1 oy
(8,204 puan) tarafından
Başından beri deli saçması bir şeydi zaten meyveye sebzeye yapılan testlerde bile pozitif çıktı 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Herkeste etki etmiyo bu hastalik hanfendi.....kimi ayakta atlatiyo...demekki 15 gun önceden olmuş koronayi dün iyilesmis..oyle konuşmayın ayakta atlatan cok farketmeyipte
0 oy
tarafından

Yeni mi anladiin canım <3<3:D

0 oy
(1,603 puan) tarafından
Bilmiyorum bende hastalığa inanmıyorum yaa
tarafından
Fazla ilaç tan olanırmi
(13,306 puan) tarafından
Hastane pandemide annem çalışıyor keşke yasal olsa da insanlar ne halde fotoğraf atsam size. Yakında dedem vefat etti ölüm raporunda hiç de amaan korona yaz geç diyen olmadı.
tarafından
Gencecik kız burda eşimin akrabası doğumda bebeği ve kendisi yoğun bakımda kaldı iki ay..makinaya bağlı yaşadı iki ay boyunca..eşimin akrabası öldü kadın hastalık yok bisiy yok coronaya yakalandı..çevremde çok örneğini gördüm..illa ölmesi gerekmiyoki ayrıca o hastalığı geceirnek bile başlı başına.kotu zaten..hastalık var ama bunu kullandıkları da aşikar
(4,959 puan) tarafından
Vay be tüm dünyaya kafa attin
(848 puan) tarafından
İnanmanız için yakınınıza bir şey olmaz inşallah.
0 oy
tarafından
İlk defa sen de böyle şey duyuyorum ben esim de askeri personel ona test yapıldı hep negatif çıktı bide arkadaşı pozitif diye Karantinaya girdi esim ilaç olsun yemek olsun sıkıntı yasmadi esim 
0 oy
(937 puan) tarafından
Başından beri öyle zaten hiç bir gerçek payı yok ki o testlerin 
0 oy
tarafından
Yalan ya vallahi yalan ayni evde insanlar kimininki negatif kimininki pozitif 

Bayramda biri geldi megerse hastaymis bizede bulaştırdilar lanetler. :@ gidiyor test veriyor pozitif ertesi gun arıyorlar negatif ama butun ev hasta olduk eltimgil,gorumcemgil kaynanamgul ama negatifler nefes alamadım gunlerce yaaaa 
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Evet testler öyleymiş. Hatta bir milyarder aynı gün içinde 3 ayrı hastanede test yapmış bi negatif çıkmış bi pozitif 3cü yine negatif diyordu. Neyse hasta olmasında gerisi bişey olmaz canım canını sıkma
0 oy
(7,466 puan) tarafından
Benimde kaynanam pozitif çıktı ekip geldi eve 5 kişiden daha test aldı. 5 imizde negatif çıktı. Tabi sözde negatif herkes hastalıktan kırıldı ateşler öksürükler. Baraber yedik ictikb aynı ortamda bulunduk hatta kaynanama sarıldım geldiğimde. Bizde şaşırdık nasil negatif cıkıyo bu kadar belirtiye rağmen. 
0 oy
tarafından
Canım PCR testini icat eden adam bile makalesinde yazmıştı bu tip virüsleri belirlemekte yetersizdir diye tabi şuan Google o makaleyi kaldırdı niye acaba??
(1,517 puan) tarafından
Mucit de yok ortada öldü malesef... Bil bakalım niye...
tarafından
Afrika başkanı keçiye meyveye test yapıp pozitif çıktığını herşeyin yalan olduğunu söyledikten 2 hafta sonra evinde ölü bulundu. Niyeee?
Bu boyle devam eder usulsüzlükler duzenbazliklar sahtekarlıklar korku pompası... Sorgulamakta çok geç kaldık şimdi bu pandemi duzeni cocuklarimiza kadar indi
0 oy
tarafından
Benim eşim 38 dereceyle yanıyordu test verdik negatif çıktı , iki gun daha ateş devam etti tekrar verdik pozitif çıktı.. kesnkle bende guvenmiyorum
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Zerre belırtım yoktu pozıtıf cıktım. Esım kızım negatıftı. Tekrar yaptıralım yanlıs vıkmıs olabılır dedık bı kere pozıtıf cıktın sımdı negatıf cıksan bıle korona bplumunde dogum yapacaksın dedıler. Dogumumu zehır ettıler 20 gun cıft maskeyle bu sıcaklarda harab oldum. Ben pozıtıfsem kızım her dakıka gelıp opuyo esımle aynı kasıktan bıle yedık. Sezeryan ıcın test vermıstım oyle bı karısık aldılarkı numunelerı ne barkod bellıydı nede cubuklar. Bı degısık ıstı yanı. 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,478 göst.
8 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Kalbimibiraktim (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.
0 oy
6 cevap 349 göst.
6 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yanlizbirkul (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 741 göst.
9 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,108 soru

24,053,906 cevap

329,819 kullanıcı

...