0 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından
Kizlar günaydın kızım 13 aylık ne söylersek anlıyor mesela şunu getir bunu al aç kapat hepsini yapıyor burnunun yerini ağzının saçını hepsini gösteriyor dasn ediyoruz ritme uyuyor çok güzel ama konuşmuyor yani anne baba dede anneane falan basit kelimeler kuruyor motor görünce bumbum yapıyor acaba gelişimi normal mi bir de ac demeye çalışıyor ama bilicli ki bilmiyorum

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Daha ne yapması gerekiyor acaba filozoflukmu;))) benimkide 14 ayi bitti sabit kelimeleri soyluyor merak etme zamani gelince sus desende susmaz
(56 puan) tarafından
Ya ne biliyim telaş yaptım bir an ilk çocuğum
tarafından
Yok yok merak etme konusur canim
-Reklam-
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Daha erken canım fazla kelime türetmesi için benim kizim 17 aylık oda basit kelimeler kuruyor üstüne çok düşmüyorum kelimeleri tam söylemesi türetmesi için 13 ay erken daha 
(56 puan) tarafından
Telefon falan kullanmıyoruz ama sadece şarkı dinliyoruz birlikde kukulinin şarkılarını .D bir an şüphe ettim acaba bu yüzden mu diye
(1,584 puan) tarafından
Yok alakası yok canım Daha çok erken kelimeleri tam söyleyip kendini ifade edebilmesi için  :) korkmayın yani
0 oy
(5,907 puan) tarafından
Fazlasını bile yapıyor cnn
(56 puan) tarafından
Öyle mi diyorsunuz etrafımda konuşma geriliği olan çok çocuk var bir an tereddüt ettim telefon vermiyoruz eline şarkı dinliyoruz sadece Kukulinin şarkılarını onmu sebep oldu acaba diye dusundum
(5,907 puan) tarafından
Hayır kuzum benim oğlum 8 güne 13 aylık olacak senin kısının yaptıklarını söylediklerini söyleyemiyor yapamıyor
0 oy
tarafından
Tamam canım normal.gelisiminde birşey yok ki. İstersen kitap okuyabilirsin.
(56 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(775 puan) tarafından
Benim kizimda aynı gelişim olması gerektiği gibi merak etmeyin 
(56 puan) tarafından
Sağolun yorumunuz için
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Gayet normal 15 aylık oğlum bu kadar bile yapmıyo herşeyin zamanı var canım 
(56 puan) tarafından
Ya ilk çocuğum çok istiyorum konuşsun benimle iletişime geçsin telaş yaptım galiba bu yüzden bir de konuşamayan çok çocuk var çevremde bı yizden de olabilir telasim
0 oy
(14,189 puan) tarafından
Daha ne olsun canım 16 aylık oğlumda öyle 
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Benim ki 14 aylık üç dört kelime soluo anlio zamanla olur telaş yapma
(56 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Gelişimi normal canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 87 göst.
14 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Meleniko (882 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
22 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ht (2,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
22 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde nurdandde (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 203 göst.

Kategoriler

1,467,309 soru

24,042,863 cevap

329,212 kullanıcı

...