0 oy
326 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (569 puan) tarafından
1 yasinda oglum aksam acıkır orda.. muzlu yoğurt yapsam bozulurmu beni emiyor

14 Cevaplar

0 oy
(2,604 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Yoğurt hemen bozuluyor bu sicaklardaa canim kokusu tadı bı değişik oluyor. İrmikli muhallebi yap. İçine muz elma istediğin meyveyi koyup biraz da bebe bisküvisi koyabilirsin
(569 puan) tarafından
Tesekkur ederim
(2,604 puan) tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Nişanda yapılan ikramlıklardan da yiyebilir sonuçta 1 yaşında sen yanında meyveli yoğurt yap götür nişan nerde olacak 
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Gitmeden yaparsın. Birkaç saatte bozulmaz bence. Ya da katı bir çorba yap. Muhallebi gibi. 
0 oy
(1,696 puan) tarafından
Muz kötü olabilir canm başka bir şey düşn bence tahıllı mamalar var bole durum larda çok işe yarıyor alablrsen al ondan ver cnm olmassa bi çorba yap kavanoza falan koy iyicede poşet le ki hemen sopumaz heralde 
0 oy
(776 puan) tarafından
Ben hem tarhana pişirip kavanoza koyuyorum sevdiği bi çorbayı koyabilirsin yayla çorbası da olabilir
0 oy
(25,181 puan) tarafından
1 bütün muz al yanına onu yedirebilirsin
0 oy
(15,011 puan) tarafından
Kaşık maması alıyorum ben böyle durumlarda yanıma. Ama çorba doyurucu olur 
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Evden cikmadan emzir doyur. Yanina da bi muz bi de ufak kutu süt alabilirsin 1 yaş inek  süt içebilir 
0 oy
(4,094 puan) tarafından
Ya meyveleri ezince hemen kararıyor bence olmaz ben böyle çıkacağımız zaman sebzeli pirinç çorbası yapıyorum soğuyunca kavanoza koyup ağzını kapatıyorum öyle veriyorm 
0 oy
tarafından
Marketten muzlu yoğurtlu kavanoz mama al bozulmaz benimki hep çekmecede duruyor 
0 oy
tarafından
Nişana gitmeden doyur iyice bence acımaz gelene kadar emiyomuş zaten 
0 oy
tarafından
1 yasindaysa mama yapma yanına ya yiyeceği yemeklerden birini al makarna yada yoğun şehriye çorbası gibi yanına da 2 meyve yerleştir Muz ve armut güzel bence . 
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Muhallebi yap kavozo koy canm bozulmaz sanirm 
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Kavonoz mamalardan al dışarda hemen iyi oluyo bı kereyle sanmam bişey olmaz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 114 göst.
+2 oy
8 cevap 269 göst.
12 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Mys-2boys2girls (5,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
6 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Hsnrmysa (1,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 198 göst.
25 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Ysf. (171 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,066 soru

24,133,910 cevap

334,203 kullanıcı

...