0 oy
241 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Kızlar palamut yedim dedim ya şuan midem aşırı bulanıyor cikaricak gibiyim . Zehirlenmiş olabilir miyim 

3 Cevaplar

0 oy
(395 puan) tarafından
Olabilirsin ayran iç zehirliyse kusturur
(3,676 puan) tarafından
Balık ürünlerinden sonra süt ürünleri kullanılıyor mu bize küçükken annemler icirmez di aklımda kalmış :)
tarafından
Kızlar çok midem bulanıyor içemem onu valla çok kötüyüm
(3,676 puan) tarafından
Hastaneye gidebilme durumun varsa git balık zehirlenmesi kötü olur canım geçmiş olsun
(713 puan) tarafından
Bu yanlışı bi dr. Açıklamasını yapıyor hatta diyo ki eğer balıkta bir sorun varsa zehirleme gibi yoğurt ayran vb. Şeyler zehirlenmeyi önler belki zamanında birine öyle denk gelmiştir ki öyle demiştir ama böyle bişey yok dedi taze balikta bi sorun olmuyormus ama balık bayatsa o zaman sikintiymis
-Reklam-
0 oy
(713 puan) tarafından
Kaç saat geçti kuzum yedikten sonra eğer kusturursan rahatlarsin inan geçen ay eşim tavuktan zehirlendi bi kac kere daha olduğu için kusturdu sabaha kadar sadece su içti kustu su içti kustu sabah hastahaneye gitti serum verdiler bu sefer de ishal oldu bol su icerek atti zehri bir günde 4 kilo verdi sen düşün gerisini
tarafından
Valla canım o mide yanmasını agrisinj çektim biraz hafifledi gibi.ama midem hala şiş. Arada karnıma vurdu ağrısı.
(713 puan) tarafından
Kustur bi olmadı daha kötü olursan canm miden rahatlar yada sade soda iç

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,285 göst.
22 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 501 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 207 göst.
23 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,995 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 310 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,018 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,336 soru

24,181,924 cevap

336,364 kullanıcı

...