0 oy
277 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Banyo yaptırırken fark ettim sol tarafı şişip iniyor kalça çıkığı var ondan mı acaba öbür tarafta yok düzde yaptim ayniydi ağlarken öyle oldu

image

3 Cevaplar

0 oy
(4,061 puan) tarafından
Hiç bilgim yok canım kalça çıktığından olanı düşünmüyorum ama sen Bi doktora götür canım 
tarafından
Goturecem canim haftaya kendi doktoruna randevusu vardı zaten ama bunun için hangi bölüme gideceğimi bilmiyorum kızım spina bifidali doktoru takip ediyor randevusunu mu beklesem
(4,061 puan) tarafından
Sen onu bekle yada bir çocuk doktoruna git en erken yada acilen gir yenibaşlayan bisi ise anlat yardımcı olur orda doktor cnnm
tarafından
Tamam canim kendi doktoru baştan aşağı film çekiyor kontrollerinde birde kan idrar tahlili yapacak baksam olmadı acile giderim teşekkür ederim canim
(4,061 puan) tarafından
Rica ederim canım benim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayir bu şekilde degil kalça çıkıkligi vwr demişsin sebep olabilir ama yine de bi doktora sormaktw fayda var
tarafından
Tamam canim peki hangi bölüme randevu alayım haftaya carsamba kendi doktoruna rsndevum vardı özel bir cocuk
tarafından
Randevusunu bekleyip doktoruna sor bence eger gerekli görürse o baska bir bölüme yönlendirir cok geçmiş olsun inşallah önemli bir sey değildir
tarafından
Çok sağol canım ya öyle yapayim zaten gidince baştan aşağı film ultrasyon cekecekti kan idrarda alacak
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Yok canim boyle deil 
tarafından
Tamam canim teşekkür ederim haftaya doktoruna kontrolumuz var gosterecem onada ama başka hangi bölüme goturmeliyim bilmiyorum ki ortopedi doktorunun randevusuna daha çok var

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Asya5324 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 333 göst.
26 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
13 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Masum anne (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 188 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,531 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,128 soru

24,178,699 cevap

336,235 kullanıcı

...