0 oy
487 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (392 puan) tarafından
Kızlar on gün önce eşimin yakın arkadaşı geldi eşi çocuğuyla çok severim sevdigim insanlar ama çocukları rahatsızdı o gün öksürük ve burun akıntısı vardı neyse onlar o gün gittiler gece biz acili boyladik kızımda da oksuurk ve burun akıntısı ateş oldu neyse bugüne kadar ilaclarimiz kullandık burnunu hergun duzeli temizledim şükür ki kaç gecedir rahar uyuyordu kızım bugün akşam yemeyi yiyoruz Cat kaptı geldiler kapıyı açtık kaldım öyle 5 10 dk ugrayakim dedik flan dediler ama çocukları hala hastaydi moralim bozuldu açıkçası eşime göz kas iseti yaptım ama gidene kadar içim içimi yedi öpüp durdular da ben sevmiyorum rahatsız oluyorum kaç kere dedim toplum içinde ama hala böyle dusuncesilik olunca sinir oluyorjm korkuyorum ki tekrardan başa sarıçam diye doktor kızıma cnku böyle devam ederse balgamı ciğerlerine iner demişti eşimde ise gitti smdi inslalah birşey olmaz kendimi eve kapatıyorum diyorum ki çocuğum için dikkat ederim bir süre ama olmuyor yada ben mi abartiyorum

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şahsen hasta olan birini kabul etmem benim oğlum da çabuk kapıyo hastalığı
(392 puan) tarafından
Kaç gündür neler çektim canım herkes gezip tozarken ben çocuğuma odaklandım yeterki iyi olsun diye ama yok böyle olunca sinirden ben hasta oluyorum bide söyledim yani hasta oldu benim kızımda kimseyle gorusmucem dedim
tarafından
Görüşme yani canım benim oğlum da eve biri geldi ondan bulaştı ikimizde hasta olduk çocuğum uyurken nefes alamıyordu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşinin bir suçu yokki. Misafirin dengesizligi
(392 puan) tarafından
Aynen canım oda şaşırdı zaten onada kızmıyorum inşallah başa sarmayız tek  korkum o cnku çok öksurdu coxuklaei.
0 oy
tarafından
Niye izin verdin ki opmelerine ben olsam çocuk rahatsız opmeyin derim 
(392 puan) tarafından
Canim kaç kere dedim ben hep bir ortamda da olsak diyorum çocuğumun opulmesinden hoşlanmıyorum sevmiyorum diye ama bu sefer öyle yapınca onlar biseyde diyemedim kaldım öyle ya
tarafından
Dengesizler ya inşallah biran önce  iyileşir bebisin
0 oy
(937 puan) tarafından
Onlar gidince biz acillik olduk demişsin ama bulassa bile aynı akşam hasta etmez bir iki gün sonra belli eder kendini 

Öpme konusunda haklısın 
(392 puan) tarafından
Canım onkar gitti gündüz kızım gece yarusi hasta oldu biseyi yoktu iyidi kizim hemen kapıyor bnde anlamiyorum hasta biriyle yannyana gelsin hemen oda oluyor bide salginda var herkes aynı skaytte ama ben rahatsız oluyorum işte soyledigim halde gekiyorlar
(937 puan) tarafından
Bunu yapanın sevdiğin birisi olması zor işte .geçmiş olsun haber etse müsait değilim evde değilim dersin ama habersiz gelene yapacak da bişey yok ki
(392 puan) tarafından
Aynen canim sevdiğij biri olunca zor oluyor ama o zaman canımın acisiyla dedim kimseyi kabul etmicem diye somuc bu oldu gelenede gelme dieyemiyorsun inşallah bişey olmazsa bende rahat ederim emeğim çabam boşuna gitmez iyilesmisken
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Yerinde olsam daha ilk bulaştırdığında sizden bizim çocuk da hasta oldu diye arardım. Hatta eve geldiklerinde bize bulaşmasın çocuğa yaklastirma diye annesine söylerdim. Kırılan kırıla bilir. Benim çocuğum hepsinin kırılmasından kıymetli. Düşüncesizlik yapıp geliyorlarsa kalp de kırılır ters de konuşulur. Böyle arkadaş olacağına olmasın daha iyi. 
(392 puan) tarafından
İlk hasta oldugunda dedim canım üstüne daha diyemedim cnku kitlendim kaldım öyle görünce keyfim kaçtı istemsizce sadece. Düşündüğüm şey kızım oldu ve doktorda demişti hasta birinden geçmiş çocuklar da salgın bir hastalık var direk ciğerlere iniyor dikkat et demişti kızmıştı.doktorumuz hasta kişilerle temas ettirme diye insalalh bu sefer olmaz bişey
(3,104 puan) tarafından
Keşke kovsaydın. Doktor yasakladı görüşemeyiz deseydin. Söylediğin halde yine çat kapı gelmeleri hiç de iyi niyet göstergesi değil. Ben bile nasıl sinir oldum. Bundan sonra tepkilerin daha sert olsun en azından. Sen eşek başı değilsin çocuğun annesisin. Seni dinlemek zorundalar. Kayınpederim hasta oldu ertesi gün kaynanam eve girerken gördü oğlumu kucaklamak istedi veremem eve de giremeyiz babam hasta belki sana da geçti. Biz daha yeni yeni iyi olduk riske atamam dedim evime çıktım. Bozuldu ama umrumda mı tabi ki değil.
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Haklısın  kuzum ama karşının düşünmesi lazım işte bi de cat kapı gidin de denmez ki ben diemezdim bisey ya i

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 345 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatnur (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 989 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 2323 (2,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 330 göst.
19 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 367 göst.