0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (67 puan) tarafından
Benim yaz ayları iskence geçer. Göz kaşıntısı başladı. Ne iyi gelir. Yaşayanlar var mi

6 Cevaplar

0 oy
(1,738 puan) tarafından
Bendede burun akintisi cok olur cicekli agacli yerlerde hic doktora gitmedim 
(67 puan) tarafından
Var burun akıntısı kulak bogaz kaşıntısı. Zytec alerji ilaci cok iyi gelir bana. Ama suan o bile iyi gelmedi.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gebeyken 9 ay çekiyorum .

Yasak olmasina rağmen 5 ay otrivine kullandım 
(67 puan) tarafından
Zytec bana doktorum hamileyken yazdi içebilirsin dedi
(65 puan) tarafından
Hiç ilaç içmeyin doktorum bna lavanta yağı önerdi üç hafta kullandim şuan kullanmıyorum ama çok çok şükür geçti gitti az bi tetiklensin lavanta yağı sürüyorum geçiyor ama bı kere sürdüm işe yaramıyor yapmayın düzenli kullanımda baya faydası var
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Ay çok kötü benimde baş ağrılarım gözlerimde yanma oluyordu artık göğüs hastalıkları doktoruna gittim airpass diye bir hap ve mometix diye sprey verdi Allah razı olsun o doktordan 1 buçuk yıldır rahatım MaşaAllah diyim sprey çok iyi geliyor 2 kez bitti kendim aldım. Komşuma da tavsiye ettim oda memnun kalmış eczacına sor istersen canım. 
(67 puan) tarafından
Emziren anneler icebiliyor aipasstan dimi
(2,319 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım. Hapı alma komşum sadece spreyi aldı çok iyi geldi Allah razı olsun dedi. Sende eczaneye sor bide netten prospektüsüne bak ona göre al canım sprey bile yetiyor
0 oy
(2,266 puan) tarafından
İlacını var onu icmelisin . Alerjen ortadan kalkmadigi sürece rahatsizligin geçmez. Ayrıca her sene belirli zamanlarda tutuyorsa bir iki hafta önceden ilacını içmeye başlarsan hasta olmazsın 
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Var yaşam kalitesini bu kadar düşüren başka bişey var mı bilmem. Bende yaz kış hiç farketmiyo evin içinde de tozdan hasta olabiliyor. İlaç ilaçtan başka iyi gelen bişey olmadı bana 
0 oy
(65 puan) tarafından
Bnmde yıllardır var hamileyim diye doktorum lavanta yağı surmemi önerdi burnumun hemen altına üç hafta sürekli uyguladım işe yaramıyor sandım şuan surmedigim halde çok şükür iyiyim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 153 göst.
18 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ftmkyra (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
0 cevap 43 göst.
0 oy
8 cevap 195 göst.
25 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yagmurkokusuuu.1 (111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,432 soru

24,072,300 cevap

330,737 kullanıcı

...