Dün aldım karşıma konuştum çok duygusal olduğum için 2.kelimeyi etmeden ağlamaya başladım dedim işte beni hizmetçi gibi kullanıyorlar gormuyomusun . Ne yapsalar da bir şey demiyorsun Beni anlamadığını umursamadığını düşünüyorum falan dedim bayağı konuştum işte böyle böyle diye müsaade etmedim konuşmasına sonra bir beni dinle falan dedi başladı konuşmaya dedi Sen benim içimi bilmiyorsun babasıyla inşaatta alçı falan yapıyorlardı Ben de üzülmemi takmıyor sanıyordum ama olay farklıymış Ben öyle ağlayınca falan dedi ki işte babamla orada çalışırken söylemişim işte böyle olmuyor her gün git gel bir düzenimiz yok falan filan böyle konuşmaya başlayınca dedi babam da sesini kesti konuşmadı bir daha işte demiş üstü kendine yap falan filan yani yine bizden çıkacak yine benim altınlarımı bozulacak Biz Yani eşim yapacak orayı altlı üstlü olacağız ama dedi işte ben annemle konuşacağım söyleyeceğim işte böyle olmuyor Herkes kendi evinde yemeğini yapsın yani artık özlemle şeyiniz yok çağırmayın bir işe de Kendi başınızın çaresine bakın zaten kızın var Evde falan. Ben de zaten çok doluydum işte her şey söyledim böyle Dün bir şey oldu yani bekliyorlar Ben hep Benim yapmamı bekliyorlar bir iş oluyor utanmıyorlar arıyorlar gel diye falan dedim ama burada kendi evimde Biri gelip bana yardımcı olmuyor hiçbir şeyde işte konuştuk ettik sarıldı falan işte karşımda sigara içti. yani sonuç olarak 4 Eylül'de falan ruhsat alınacak hemen üstüne yapmaya başlayacak Hesabını kitabını ayircak Biz de rahat edeceğiz zaten bugün de gitmeyeceğim Oraya gidince de zaten suratım asikk olur ama yani yüzsüzler ben hiç anlamıyorum yani. Dün çok kötü ağladım zaten şu an Gözlerim şiş işte eşimde sarıldığı şey yaptı falan böyle kendini üzüp bir yipratacaksan hiç gitme dedi istemiyorum gitmeni bakalım ruhsat alınırsa zaten her şey rahatlayacak yani altınlarının gitmesine de razıyım hiç böyle para pul umrumda değil ama eşimle evimde her şeyi ayri ollsun Başka bir şey istemiyorum... Hatta eşimde Eğer böyle sorun çıkarırlarsa işte diğer kardeşin evlendi üstümüzde oturacak falan filan derlerse de hakkımı vermezlerse Ben de alırım seni başka bir şehire giderim Bir daha da ne onlarla görüşürüm de bir şey yaparım hayatımiza bakarız falan dedi o da her şeyin farkında işte borçları falan vardı hani o yüzden bir şeyler yapamıyor du ama şu an zaten borçlarda biraz hafifledi evimize de geçtik mi İnşallah hiçbir sorun kalmayacak.
Cok sevindim cnm zaten yaziklarindan esinin de bu durumdan rahatsiz oldugu cok belliydi eylulun 4u biran once gelse barii
Hadi hayirlisiyla kendi yuvanizi kurun insallah canm senin adina cok sevindim insallah hersey gonlunuzce olur
Allah huzurunuzu bozmasin hic
Valla ne yalan söyleyeyim çok sevindim senin adına canım bu cok iyi oldu hiç olmasa kuru ekmek yersin ama kendi evinde mutlu olursun yaşar gidersin onlara hizmetçilik etmessin gittiğin olursada yapma islerini güçlerini bırak kendileri yapsın koskoca kadın madem kocadan boşandı baska biriyle evlenip gidene kadar yapsın hiç umursama
1,489,334 soru
24,342,564 cevap
346,115 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın