0 oy
469 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar uyuyamiyorum bilmiyorum akşam 12 falandı uyudum gece dönerken eşim dönerken belki 15 kez uyandım ama sabah 6 gibi uyandim niye bilmiyorum şimdi bebeğim olsaydı onun yüzünden der geçerdim annesi kurban olsun hiç rahatsız etmiyor beni yaa böyle düşünüp üzüldüm nedense 

5 Cevaplar

0 oy
(221 puan) tarafından
Allah anneleri bilerek uyandırırımıs cocuk dogunca hep uyanacan ya canim hazırlık ben geceleri uyuyorum ama erken kalkıyorum :$
tarafından
Hımmm valla ama kötü birşey gün boyu uykusuz kalıyorum gündüz uyuyamiyorum
(221 puan) tarafından
Ben sukredıyım o zaman halime cunku uyuyorum ben sabah kalkıyom diye sıkayetcıydım
tarafından
Bu saate uyandım akşam 12 anca uyurum
(221 puan) tarafından
Bende aynı canım ama gece deliksiz uyuyorum dedıgım gbı
tarafından
Maşallah maşallah
-Reklam-
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Benimkide öyleydi çocuk doğunca hiç uyku filan hasret kalıyorsun bu yüzden ön hazırlık  ben hiç böyle bilmiyordum gerçekten zor ve ağırmış anne olmak ama işte onun bakışı minik minik vücudu Allahım bağrına basasin geliyor 
tarafından
Ya öyle deme kıskanıyorum bana daha çok varr benim yerime de öp dişle sık
(1,515 puan) tarafından
Dişliyemiyorum ama öperim :D kız öyle deme doğdu bende öyle diyordum doğmadan önce ama sürekli ağla ağla uyuma varya deli oluyorsun çoğu zmn :D
tarafından
Kız bak öyle deme çıkarana kadar için cıktı gelmiyor gelmiyor niye niye bizi burda patlatın şaka maka ama allahım onun derdini sana göstermesin analı babalı buyur inşallah
0 oy
(1,351 puan) tarafından

Gece 12 de yattı oglum sabah 5.50de uyandı alistirma oluyir sanada işte :D

tarafından
işte diyorum çıksaydı bari onunla ilgilenirdim canım sıkılıyor eşime sarıyorum o da kızıyor
(1,351 puan) tarafından
Bence dinlenmene bak :) ne kadarlık gebesin
tarafından
Yarın 23 olacam hayırlısıyla
0 oy
(805 puan) tarafından
Valla günlerdir sabaha kadar uyumuyorum hakkatten hazırlık oluyor bizim için çok şükür bir sıkıntım da yok ama uyuyamıyorum zaten wc ye gitmekten uykuyu unuttum
tarafından
Yok benim o sıkıntım yok yatağın içinde don dön perişan oldum
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Gece 2 kez kalkar sabah 6 7 de uyanır düşün artık :) ama Bi bakışı kokusu yeter 
tarafından
Oyyyş sanki var gibi ayy yerim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 684 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (372 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,138 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,986 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 921 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 535 göst.
27 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde nevinnzn (122 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,374 soru

24,153,394 cevap

335,020 kullanıcı

...