0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından
Doğum yapalı elli gün oldu ben hala kötüyüm .hamileligimin altıncı ayında başladı hastalıklar pesimi bırakmadı .refluden dolayı boğazım ağzım midem hep yara yiyip icemiyorum .yutkunurken nefesim kesiliyor bazen esnedikten sonra kesiliyor .gitmedigim doktor bölüm kalmadı ama ben çok rahatsızım.nefesim kesiliyor bazen fazla nefes veriyorum bazen fazla nefes alıyorum çok düzensiz .hiç durmayacakmjs gibi nefesim boşalıyor.kalbe doğumdan bir ay önce gittim bişey yok .kbbbye ggittim bogaizm yara ödem var biraz . göğüse gittim nefes kesilmem anlamlı değil psikolojik tır dedi . psikologa gittim ilaç kullanıyorum ama ben iyi deilim .hergun olecem diye bekliyorum bazen nefes alamıyorum psikolojik olmadigini kimseye anlatamıyorum çünkü gerçekten biseyler düğümleniyor nefesime.cok dardayım kızlar kendimde deolim hiç dualarınızı bekliyorum

1 cevap

0 oy
tarafından
Büyük ihtimalle senin doğumdan sonra panik atak kaldı üstünde. Bende de birsure oldu kendiliginden geçmişti.
(72 puan) tarafından
Bilmiyorum ki inan hiç psikolojik gibi değil sürekli nefessiz kalıyorum ama bişey yapamıyorum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 169 göst.
27 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bhrbrl (48 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 27 göst.
10 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde yigitmira (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
0 oy
7 cevap 460 göst.