0 oy
732 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Memelketten yine geldik oğlum orda köyde insanlarla çok mutluydu 4 duvar arasında değildi çünkü ..

Balkondaydim karşı binada 3 kattaki amca kayraya Kayra diye seslendi Kayra heyecanla birden zıpladı Dedeeee diye gozyaslarimi tutumadim cok.kotu oldum. 15 dakikadır ağlıyorum keşke hiç gitmeseydim.samsuna bu sefer çok koydu . İsyan etmiyorum ne haddime ama oğlum adına üzülüyorum paylaşmak istedim içimi dökmek..

17 Cevaplar

+1 oy
(2,916 puan) tarafından
Bazen bende diyorum kızım 4 duvar arasında çarşının tam ortasında oturuyoruz kimseyi tanımıyo annemler uzak mesafede diye şimdi kardeşiyle nasıl mutlu ☺

Kendini hazır hissediyorsan ona kardeş iyi gelir buse 
tarafından
Kuzum biliyorsun zor şeyler yaşadım korkularım çok tekrar aynu şeyleri yaşamakran korkuyorum
(165 puan) tarafından
Bir ben daha aynı şekilde düşünüyorum
(2,916 puan) tarafından
Anlıyorum bitanem zaten ilk önce kendini hazır hissetmen lazım
tarafından
Bakalım canım zaman hersyee ilac
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kurban olurum onu yaradana ben  sıkma canını cnm rabbimin izniyle yine gidersiniz 

tarafından
Bu sefer çok koydu Büşra belli etmim diyorum ama.koyde öyle mutluydu ki en çok buna üzülüyorum içim çok tuhaf
0 oy
(361 puan) tarafından
O zaman tek seçeneğin var kardeş yap arkadaş olurlar hem
tarafından
Bazı sebeplerddn dolayı yapamam şuan bebeğimi kaybettim kısin ben hazır değilim bedenen psikolojikmen canım
(361 puan) tarafından
Nasil kaybettin hamileykenmi
tarafından
Evet hamilesin sanırım anlatmim moralin bozulur
(361 puan) tarafından
Değilim canim kurtaj oldum gelisimi durdu
tarafından
Rabbim tekrar nasip etsin inşallah canım sağ sağlım
(361 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(4,696 puan) tarafından
Kuzum benim ya biz bile yanlız kalınca kötü hissediyoruz bide tam oyun çağı işte arkadaş istiyor 
tarafından
Çok üzülüyorum canım çok kendimi geçtim oğluma çok üzülüyorum
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Çok haklisin.. ben köyde büyüdüğüm icin aradaki farkı anlayabiliyorum bende ilk bebegime hamileyim kış memleketindeyiz yaz gelmeden dışarıya çıkamaz ciktigimizda da bi parka gidebilirz köy hayati çok farklı.
tarafından
Koy hayati gibiis hiç birşey de yok canim
0 oy
(15,038 puan) tarafından
Bir süre devam edıyor ben de dönünce çok üzüldüm canım 3 hafta olacak yeni alışıyorum 
tarafından
Çok zor gurbetlik canım cok
(15,038 puan) tarafından
Hem de çok. 4 duvar dediğin gibi parka gitmek lüks yavruma
tarafından
Hemde ne lüks canım kapı çalınca nasıl seviniyor abi diye içim gidiyor
0 oy
tarafından
Oğlumda annemler görüntülü arayınca bağırıp duruyor içim parçalaniyor 7 aydır annemdeydik biz de. Alışmıştı onlara şimdi yine yalnız kaldık 4 duvar arasına tıkıldık. Bir tek akşamdan eşim oğlumu denize götürüyor. Cocuk her akşam eşim geldiğinde çıldıriyor. 
tarafından
Biz de de durumlar aynı ne yazkki canim
0 oy
(2,578 puan) tarafından

Ahh ahh öyle iyi anlıyorum ki. Dün ben de gittim oğlumun o heyecanı o mutluluğunu görmek ömre bedeldi ya kendinden geçmişti oyun oynarken hayvanları sevip peşlerine koşması her hayvandan sonra seslerini taklit etmeye çalışması. Gelirken bakıyordu öylece etrafa. Onların o mutluluğunu görmek çok başka gerçekten:'(

tarafından
İşte böyle görünce içim parçalanıyor canım:(
0 oy
(163,356 puan) tarafından

iste bende belcikaya donunce oyle olcak kuzey cok alisti :'(

tarafından
Sevda çok zor ağlıyorum sürekli:(
(163,356 puan) tarafından
cok iyi biliyom o duyguyu :(
tarafından
Allahım zamansız ayrılıklar vermesin :(
0 oy
tarafından
Oy kuzum benim yaa kıyamam
tarafından
Canım benim
0 oy
tarafından
Gene gidersiniz canm üzülme 
tarafından
Öyle canim ama bir daha yaza anca
0 oy
(937 puan) tarafından
Tut elinden bı on beş dakika evin etrafında dolastir gel hergun o bile iyi gelir kuzuya 
tarafından
Kuzum getiriyoruz her gün hemde ama koy gibisi yok
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Oyyy kuzum benim yaaa kiyamamm:((
tarafından
Çok zor canım ya :(
0 oy
(505 puan) tarafından
Oy kıyamam buna benzer bende yaşadım geçen hafta kızkardeşim gtti bizdeydi 10 gün kızım ve ben baya alıştık kızım o gidince baya ağladı sonra kardeşim aradı ona küstü konuşmadı bende ağladım kızıma uyandı kızım teyze dedi odaları ariyo bende çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum 
tarafından
Kesinlikle öyle canim çok sağol derdime ortak oldun
(505 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek ben kardeşim gidince çok ağladım kalbim böyle sıkıştı baya sonra dua ettim allahım yardım et ben yalnız kalmayı sevmiyorum beni yalnız bırakma dedim sabah uyandım dünkü insan değilim baya iyiydim canm  kizimda iyiydi çok şükür
tarafından
Çok sağol canım Allah razı olsun ♥️
(505 puan) tarafından
Senden de canm cok tesekkur ederim
tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️
0 oy
(16,784 puan) tarafından
Çıkar hergun dışarı parka götür yakın varsa 
tarafından
Götürüyorum fato hep disardaydiz her gün ama koy gibi olmuyor işlek bir caddedeyum
0 oy
tarafından
Kıyamam ben ona ya küçük kuş yalnızlıktan oluyor cnaim imkanın varsa bi kreşe falan mı versen acaba
tarafından
Çok doğru dediklerin kuzum peki 2 buçuk yaşında erken değil mi viraz
tarafından
Onun yaş grubu icin de etkinlik yapan yerler var canım bence erken değil ya benim imkanım yok evime yakın yerim yok arabaya atıp götürme imkanım yok öyle imkanım olsun hiç durmam öyle bir yer ayarlarım ne kadar erken sosyallesirse çocuk için o kadar iyi okulda da bu şekilde zorluk yasamazsın şimdi benim büyük kız ana sınıfına başlayacak öyle heyecanlı ki sonunda benimde arkadaşım olacak öğretmenim olacak diye okul için gün sayiyo öyle yavrum ")
tarafından
Ay kıyamam yavruma ben ya nasıl sevinmiş :( canım burda var mı hiç bilgim yok ama sanmam Trabzon da o konu da biraz geri ama arasitticam fikrim hoşuma gitti çok çok sağol içimi rahatlatttin hakkını helal et ♥️
tarafından
Helal olsun canım benim ne demek ne yaptım sanki ") ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
tarafından
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Valla çocuklar kalabalık istiyor canım bize bir gelse oglum hemen mutlu oluyor yada bir yere gidince 
tarafından
Aynı canım biz de de aynu valla

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 505 göst.
26 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Lokumumm (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 335 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 784 göst.
13 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu