Uzun olacak hakkınızı helal edin şimdiden.. Canım çok ama çok sıkkın..
Bilenler bilir ben oğluma 8 aylık hamileyken boşanma davası açtım, oğlum 20 günlüktü boşandım.. Şuan oğlum 2 buçuk yaşında.. Babası oğlumu sadece doğduğu 10 dakika gün gördü, yanağına bile dokunmadı.. Sonra haber bile vermeden çekip gitti bir daha aramadı da sormadı da.. Oğluma ayda 500 Lira nafaka bağlandı.. Onu da doğru dürüst ödemedi.. 10 bin lira nafaka borcu var.. Geçtiğimiz ocak ayında mahkemeye verdim.. Hakim 10 gün süre verdi nafakayı ödemesi için, eğer ödemezse 3 ay hapis cezası yatacaktı.. Verilen sürede de ödeme yapmadı.. 2 gün önce polis bunların evine gitmiş, oğlumun babasını alıp adliyeye götürmüş akşam saatlerinde.. Bizim bir akrabamız avukat, boşanma davamızla o ilgilenmişti sağ olsun.. Adliyedeyken o avukatı aramış, abla beni mahkemeye vermişsiniz hapse atacaklar beni, ben şimdi ne yapacağım, bana yardım et demiş.. Avukat abla da benim haberim yok ben onlarla 6-7 aydır görüşemiyorum, ama sen bu zamana kadar nafakayı ödemediysen Dilara doğru olanı yapmış kız haklı kusura bakma demiş.. Senin bu saatten sonra yapacağın tek şey artık kredi mi çekersin, borç mu bulursun bilmem, nafakanın hepsini ödemen, sonra da Dilara ya telefon açıp özür dileyip, şikayetini geri çekmesini rica etmen demiş.. Sonra telefonu kapatmışlar.. Dün bu avukat abla annemi aradı.. Sizi aradı mı nafaka için diye sordu biz de hayır dedik.. Sanırım o şuan para ayarlamaya çalışıyor bugün yarın arar sizi diye tahmin ediyorum dedi.. Baya bir korkmuş hapse girecek diye dedi.. Ben de kendi bilir dedim.. Sigortalı çalışıyor, zaten 500 liranın 250 küsürünü devlet agi olarak veriyor, onun cebinden çıkacak olan para 250 lira olacaktı, oğluna onu bile layık görmedi, onun ayda vereceği 500 Lira para benim oğlumun aylık abur cubur masrafına bile yetmiyor, bir çocuk masrafsız mı büyüyor sanıyor bilmiyorum dedim.. Haklısın dedi bana.. Telefonu kapattık.. Akşam tekrar aradı avukat abla.. Onunla konuştum şimdi patronundan avans alacakmış, şuan serviste eve gidiyormuş, eve geçince seni arayacak dedi tamam dedim.. Birkaç saat sonra aradı.. Bugünden için tüm parayı ödeyeceğim, sen de şikayetini geri çekersin dedi.. Ben de sen ödemeyi yap sonrasına bakarız dedim.. Bana bakarızlı makarızlı konuşmayacaksın, sonra ben mağdur olurum dedi bağırarak.. Pardon? Dedim.. 2 buçuk senedir sen nafakanı ödedin mi dedim, hayır dedi.. Ee dedim yarın ödeme yaptın diye mağdur mu olacağını sanıyorsun sen dedim nasıl bir mantık bu? Bana başka icra dosyalarının daha olduğunu söyledi anlattı durdu.. Bana beni alakadar etmeyen şeyleri anlatma dedim.. Onlar benim konum değil dedim.. Yok sen bana inanmıyorsun ya o yüzden anlatıyorum diyor.. Sen yalancısın çünkü dedim, bu saatten sonra sadece Allah bir dersen ona inanırım ben dedim.. Oğlumu da özledim onu da artık görmek istiyorum dedi.. Ben orada koptum zaten.. Ama ona bu konuyla ilgili hiçbir şey söylemedim.. Telefonu kapattık.. Tekrar söylüyorum oğlum 2 buçuk yaşında.. Bu zamana kadar ne aradı ne sordu.. Oğlumla doğduğu zamanlar ben uykusuz kaldım, o ağladığı zaman ben ağladım.. Tüm masraflarını babam karşıladı.. Oğlum baba ne demek bilmiyor bile.. Sen hangi sıfatla görmek istiyorsun bu çocuğu ya.. Şimdi babasıdır görmeye hakkı var diyeceksiniz.. Ama benim canımın ne kadar acıdığını, bana neler yaşattığını ben biliyorum sadece.. Baba olsaydı 2 buçuk senedir arar sorardı.. Oğlum öldü mü kaldı mı, hastalandı mı, neyi var neyi yok bilmiyor, oğlumun en sevdiği yemek ne, en sevdiği oyun ne, en sevdiği abur cubur ne hiçbir şey bilmiyor.. Dünden beri ağlamaktan içim dışıma çıktı.. Bunun bir gün yaşanacağını biliyordum ama hiç hazır değilmişim bunu anladım.. Çok canım yanıyor.. 1 salise bile görmesini istemiyorum oğlumu.. Başınızı ağrıttım özür dilerim..