0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (135 puan) tarafından

Sürekli eli agzinda yumruk yapıp emiyor ağzı akıyor sanki diş çıkaracak evladım oysa ki daha 2 aylık hayır yani 8 tane emzik almışım git birini em yumruk emmk nedir yaaa :))) 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cnm acıkmış olabilir 
(135 puan) tarafından
Yok be kuzum sürekli öyle emiyor yine aynı sütüm yetmiyor desem şükürler olsun iyi durum anlamadım gitti emziğe de alistiramadim emzik emse belki elini emmez
tarafından
Emzik verme ya cnm cene yapisinda sıkıntı yaratabilir belki hoşuna gidiyo oynuyo
(135 puan) tarafından
Çok istedim ama emmedi zaten bıraktım ama sürekli üzeri ıslanıyor onlukte istemiyor önünde kendi küçük marifeti büyük:)
tarafından
Acikmayla alakasi yok kuzu.Bebekler emme refleksiyle dogar .Eliyle ve agziyla cevreyi  kesfetmeye calisir.Elini emmekle ac olmasinin gram alakasi yok.Sadece emerek rahatliyor o kadar.Emzik almasin zaten .Emzik cok zararli .Alisirsa hele cok kotu
(135 puan) tarafından
Tşk ederim canım benim cvp için ısrarla emzik emmiyor zaten
-Reklam-
0 oy
(14,196 puan) tarafından
Bebekler ellerini genelde emer hoşlarına gider çünkü öyle okumuştum bir kaç yerde 
(135 puan) tarafından
İnşallah öyledir canım aç kalirda anlazsam çok üzülürüm ama kilo alımı gayet güzel
0 oy
tarafından

Genelde acıkınca öyle yapıyorlar acaba doymuyomu

(135 puan) tarafından
Kilo alımı güzel gidiyor ama
0 oy
tarafından
Keşif zamanına geçiş yaptı o yüzden sürekli elleri ağzında bir kaç ay sonra ellerini ayaklarını aynı anda ağzına sokmaya çalışıcak :) 
(135 puan) tarafından
Hahahah :))) aman iyi olsun bı sorun olmasında

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 446 göst.
29 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 241 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 215 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1111 (382 puan) tarafından soruldu