0 oy
1,000 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Kizlar biliyorsunuz evde yatalak alzarmir hastasi kaynanamla birlikte yaşıyoruz neyse oglim demin uyandı anne karnım agriyo diye noldu demeye kalmadi cocuk bi kustu midesinde ne varsa boşaldi eşimi uyandirdim ne benim.ustum kaldı ne yatak fazlasıyla kustu ağlıyor çocuğu kucakladigim gibi lavaboya götürdüm neyse esim uyandı bakti annem.uyanicak koridoru kapat çocuğun aglmasina dedi seslendmedim cocuk su istedi verdim icti gene kustu komple az uz kusmuyor görseniz yere kadar esime seslendim çabuk gel cocuk nasıl kusuyo diye iki gün önce gorumcemin oğlu aynen böyleydi bize geldiler oğlu her yere kustu hastaneye götürdüler idrar yolunda enfeksiyon varmis eşimde şu an cocuk agliyo su istiyo veremiyorum gorumcemin evi 10 dk mesafede esime dedim nasıl.yapalim cocuk kötü ariyalim gelsin annesinin yanında dursun çocuğu hastaneye götürelim görüyorsun iyi değil saçmalama bu saatte rahatsızmi edicez sabah götürürüz çocuğu dedi her sabah gorumcem saat 11 de geliyor akşam gidiyo smdi uyuyo beyefendi yatak falan battı diye yan odada uyuyo bende cocuk bi şey istemesin diye uyutmaya çalışıyorum hiç bir zaman babada ana yüreği yok napicagimi şaşırdım cocuk gözüme baka baka anne şu ver diyo boğazı yanıyormuş veremiyorum kusuyo yoksa

27 Cevaplar

+2 oy
(3,460 puan) tarafından
Kusura bakma da eşin asla baba degil. Lütfen sen anne ol ve çocuğunu hemen hastaneye götür. Eşinden korkana kadar çocuğuma bişey olursa diye kork ve olay çıkar yine de götür.
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ambulansi arayin sen babalik yapamsan da ben anasiyim de.
(75 puan) tarafından
Niye aradın diye kiyamet koparır çocuğa bi şey verme dedi gotunu devirdi yatiyo icerde
(7,786 puan) tarafından
Ya sacmalama öyle kocam olsa bogazina bicak dayar yine de cocugumu hastaneye götürdüm.
Gorumcen anlayisli biriyse onu ara anlat
O çocuğu götürün sonra bi sey olur başınızı taşlara vurursunuz Allah korusun.
0 oy
tarafından
Ambulans çağır götür çocuğunu oda anasına baksın 
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Oğlun kaç yaşında
(75 puan) tarafından
Su an 2 bucuk şubatta 3 yaşına girecek
(198 puan) tarafından
kuzum ya salgın varmış zaten Allah korusun çocuktan çocuğa bu hastalık illet değişiklik gösteriyor belki semin çocuk daha ağır geçiriyor Allah için baba mi yani şimdi yarın Allah bilir hastaneye git gel geçmiş olsuna gelsin millet babası da gelene yapmacık gibi oğlum canın oğlum havaları yapsın
(1,300 puan) tarafından
Oğlun nasıl şuan kuzum
0 oy
tarafından
Aynı şekil oldu oğluma karnım ağrıyor dedi ve sürekli kustu. Sonra ishal vurdu. Evde batmayan yer kalmadı inan ki ama hemen acile gittik. İlaçlı serum taktılar onun vesilesiyle toparladı oğlum. Bekleme hemen koşun acile. O uyandırmıyorsa sen ara uyandır görümceni ya da ambulansı ara eşin evde dursun sen git hastaneye ama bekleme. İnan ki çocuğu mahvedersin ben gidene kadar 2 saat geçti de doktor çok şaşırdı nasıl olmuş çocuk diye... Bekleme bak çok kötü çocuk için gerçekten
tarafından
Ha bu arada çocuğu o haldeyken k.ıçını devirip yatan kişi evet sa.lak.
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Rabbim o kocayla sana dayanma gücü versin.

Oğlunada şifalar versin inşallah. 
0 oy
(198 puan) tarafından

Allah için adam daki rahatlık ben kimsede görmedim Allah sabır versin canım çok zor millet ne der mileti rahatsız etmeyelim diye düşüneceğine evladının durumuna panik yapar en azından insan çözüm arar kusura bakma başlığına katılıyorum  ***** BU ADAM :angry:

0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm o çocuğu hemen acile götürün. Vücudu su kaybediyor. Ve takviye almıyor. Allah korusun daha kötü sanuclrala karşılaşırsınız.
(75 puan) tarafından
Su an ağlıyorum napicam bilmiyorum kendisi bacim bu saatte rahatsız olmasın aman anam çocuğun ağlamasına uyanmasin bende uykumu bolmum derdinde Allah belasını versin zaten bacisi geldi oğlu evin her yerine kustu çocuğu hastaneye götürdüler hemn ya daha niye sabahına çıkıp geliyon *** var burda anası için geliyormus cocugun hasta onun yüzüne bulasti
(672 puan) tarafından
Cnm ya çok geçmiş olsun. Adamın sorunsuz çok fena. Başını düşünüyor bacısını düşünüyor. Çocuğunu düşünmüyor. Allah yardımcın olsun. Şu nsil çocuk . Ona az az su versen. Kütüğü için vücut susuz kalacak.
0 oy
(198 puan) tarafından
bide benm kız 1.5 yaşındayken dediğin şekilde suyu herşeyi kusuyordu kaynana nane  kaynat ver mide bulantısını dindirir  dedi yaptım  fayda gördüm egerki gidemezsen nane içir faydası  oluyor bizimkinde oldu inşallah sizinkine de şifa olur bulantısına çok geçmiş olsun bizide sonuclarınızdan  haber ederseniz seviniriz minnagın  tahlili falando
0 oy
(39 puan) tarafından
Salgın var galiba benim kızımda aynı karin ağrısı şikayeti var baba olcak kişiye vicdan merhamet versin Allahım
0 oy
(3,560 puan) tarafından
Vicdansız merhametsiz.

Allah razı gelir mi küçücük çocuğa böyle yapanı. İşi gücü rast gitmez.

Çocuğa yazık. Nane kekiği kaynamış suya koyun. Demlensin biraz içsin. Ama hastane şart
0 oy
tarafından
Al cocugunu at taksiye gotur hastaneye. Ne bekliyosun adamin keyfini 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Ben senimçn yerinde olsam kucakladıgım gibi götürürüm hastahaneye anasına da o baksın kalıp
0 oy
tarafından
Ara ambulansı söyle baba ilgilenmiyor çocuk elimde eriyip gidiyor kusmaktan de.. Ha eşin kızarsa da sen sadece biyolojik babasın başka bi işlevin yok öğrendik ama ben anayım çocuğumu bu halde bırakamazdım de.. ha bunun için boşayacaksa da boşasın oğlumun s.kine kadar yolun var derim.. Kimse bnm çocuklarımdan önemli değil olamazda.. Sinmeyin korkmayın bu kadar şu adamlardan nolur..
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Ay kıyamam ya canım benim sorumsuz herif 
0 oy
tarafından
Nasil birsorumsz insan ya bogasm geldi ewladi hasta onnasl rahat uyuyo Allahım boyle insanlara sen vicdan akıl ver yarabbim   buarada geçmiş olsn cnm 
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Babada ana cigeri olurmu bilmmem de seninkinde hic vijdan babalik hissiyati yok benim esim en az benim kadar ilgilenir benim kadar endiselenirdi bu ne ***** bi adam 
0 oy
tarafından
Valla canim suc sende kusura bakma kiyameti koparamamissin birak kocani goturmuyosa götürmesin ara ambulansı napicak senimj öldürecek yoo kalsin o anasinin basinda sen gotur bebegini ambulansla
0 oy
tarafından
Öyle adamın ümüğünü sıkarım babalığının da içine ederim. 
0 oy
tarafından
Lan ne demek anası uyanacak diye kapıyı kapat elinde biçare kusuyor yavrun bı su verip dikkatini dağıtman gerekiyor o durumlarda tam 9ay kustu benim yavrum ardından su verip hemen acile götürmen gerekirdi ne demek su verme de kusmasın sen o böbreğe nasıl zarar veriyorsun biliyor musun çocukta geri dönülmez hasar mi bırakmaya çalışıyorsunuz o yapmıyorsa sen yapacaksın yık ortalığı böyle bişey mi var ya serefsz e bak gitmiş de uyuyacak bı de Allah ıslah etsin ya 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,812 soru

24,077,545 cevap

331,020 kullanıcı

...