0 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
Merhaba kızlar kızım 2900 Gr doğdu 2700 hastaneden çıktı 2 aylıkken 4900 kilosu ama 3 aylık olunca 4500 kiloya düştü sağlık ocağı çocuk doktoruna götür dedi götürdüm mama kullan dediler çok zayıf normalde en az 6 kilo olması gerekirmiş mama kullanmak sorun değil sorun kizım ne yaptıysam biberon tutmuyor her öğünde 100 ml içmesi gerekiyormuş ama biberon sürekli midesini bulandırıyor kaşıkla veriyorum geri çıkartıyor şırıngayla deniyorum onuda zar zor akıl verin napcam ben

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Philips avent al kuzum onu tutar kesin anne göğsü gibi 
(102 puan) tarafından
Resmi varmı acaba hangi biberonu denemediğim biberon ucu yok
tarafından
tarafından
Mama Aptamil comformil dene canım ilk sonra Aptamile geç
-Reklam-
0 oy
tarafından
Göğsünü verir gibi yap ama biberonu ver canım yani göğsünün sıcaklığını hissetsin ama biberondan emsin sütü ben öyle alıştırdım 
(102 puan) tarafından
Cnm biberon ağzına gelince direk kusucak gibi yapıyor dedim belki mama tutmuyor sütümü sağdım verdim gene aynı yaptı
tarafından
Peki kaşıkla verince mamayı yiyor mu
(102 puan) tarafından
Yok cnm ağzının kenarından geri akıtıyor yutmuyor bile şırınga ile yarısını yutuyor yarısında atıyor
tarafından
Canım o zaman mamayı değiştir demekki mamayı sevmedi başka marka al bazı bebekler seçici oluyor her mamayı yemiyor seveceği mamayı bulana kadar değiştirmen lazım
(102 puan) tarafından
İlk Bebelac Gold sonra hipp aldım aynısını yaptı dedm sütümü sağdım verdim gene aynı yapınca artık stresten ağladım ne yapcam bilmiyorum
tarafından
bebelac benim kizimda sevmedi resmen biberonu tutmadi aptamil de oyle yapmıyordu bitsin tekrar aptamile donucem
0 oy
(50 puan) tarafından
Avent al canım anne memesi gibi olanlar oğlumu o kurtardı 
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Avent al cnm anne göğsüne en yakın o marka

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 472 göst.
15 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gulcannacak (342 puan) tarafından soruldu
+1 oy
47 cevap 1,419 göst.
+1 oy
2 cevap 119 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,383 soru

24,085,262 cevap

331,432 kullanıcı

...