0 oy
713 göst.
Diğer kategorisinde (82 puan) tarafından

.image

Hanimlar bu nedir ben ilk bunu mutfagimda gordum ve yavru kelebek sandim simdi de ayakkabilik dolabimda gordum ama ayakkabilik dolabimdakiler 8 9 taneden fazlaydi heryerler kapali nereden nasil gelir bunlar

24 Cevaplar

0 oy
(2,263 puan) tarafından
Ayy bunlar güve canım bizde evimizi kiraya verdik sonra kiracılar çıkınca kendimiz geçmiştik sağolsun kiracılar leş gibi bırakmışlardı evi sonra baktım kelebek gibi uçuyorlar bende dokunmuyordum kelebek diye merak edip internetten baktım meğersem güveymiş evi bir güzel temizledim dolapların içini sildim falan evi her gün havalandır dolapların içini süpürgeyle süpür sonra sil yumurtaları falan varsa ölsünler temizledikçe gidiyorlar
(82 puan) tarafından
Hergun supurge toz vileda yapiyorum normalde her ay duvarlarima kadar silerim simdi hamileyim ters bir hareket yaparim diye su 2 aydir erteledim sadece rutin temizligimi yaptim bunlarla karsilastim meger o dolabimda yemler vardi kusum icin onu actigimda orumcek agi gibi ormusler oradan yayilmaya baslamis sanirsam attim butun yemleri yarin gidip yem alicam yine
(2,263 puan) tarafından
Aynen canım bir de poşete küçük küçük delik açarlar sen temizlik yap dolapları falan sil giderler canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimde var evde ya Allah tan çok yok. 
(82 puan) tarafından
Galiba ben de uremeden bitirdim yani insallah
tarafından
Valla evim de birsye de yokki diyim su bozuldu diye :) tam takir kuru bakır dolaplarım
0 oy
(999 puan) tarafından
Canım bir nevi kurt kelebeği bu Antalya ya ilk geldiğim sene nemden sıcaktan hersiyin içindeydi bunlar bilmiyordum ben .. artık hep dolaba koyuyorum .. sen hepsi kavonozda demişsin ama iyice bak bunlar cam kapak dinleniyor..çok pis bişey
0 oy
(672 puan) tarafından
Kuru tahıl kelebeği yada guvedir. Kuru gıdaları kontrol et .

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,713 soru

24,062,778 cevap

330,241 kullanıcı

...