0 oy
829 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
35+5 oldum sezaryen olucam hem korku hem sinir stres yemekten falan da iyice soğudum yemin ederim hele bu akşam banyoya girdim nasıl kendimi dışarı attığımı şaşırdım mide bulantısı el ayak uyuşması zor zahmet giyindim falan şuan da basım çatlıyor ağrıdan afedersiniz sanki kusucam böyle :( niye böyle oluyorum bilmiyorum :(( birde artık ilişkiye bile girmek istemiyorum midem bulanıyor herşeyden hamileliğim boyunca hiç böyle şeylerim olmadı ama şimdi son haftalara girdim çok kötüyüm birde herşeye aglayasim geliyor :((

3 Cevaplar

0 oy
(4,097 puan) tarafından
Canım multivitamin kan ilacını falan kullanıyor musun bi değerlerine baktırsan iyi olur
tarafından
Hamile kaldığımdan beri hiç bir ilacı kullanmadım bacım ya cuma günü de kan idrar verdim böbreklerimde protein kaçağı çıktı kansızlık demir vitamin eksikliği falan ne ararsan hepsi çıktı ne yapcam ne etcem bilmiyorum ilaç hiç içemiyorum yediğim bir iki lokmayı da ilacı içeyim derken çıkarıyorum
(4,097 puan) tarafından
Oo fena o zaman böyle olman çok normal banyo zaten insanın şekerini tansiyonunu düşürüyor Demir eksikliğiyle nasıl doğum yapmayı düşünüyorsun ki sana doğumda kan vermeleri falan gerekebilir keşke düzenli kullansaydın ilaçlarını
tarafından
Vallahi kullanmadım yalan söylememek lszim ne yapicam onuda bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Diğerlerini bilmiyorum ama banyoda fenalaşma tansiyon düşmesinden olabilir.. Aç ya da susuzken girmeyin.. Çok sıcak suyla duş almayın.. Bi de uzun süre kalmamaya çalışın  
(1,552 puan) tarafından
Yurtta oda arkadaşımda olmuştu, üzerimi zor giyindim az daha çıplak çıkacaktım demişti.. Çok sıcak ortamda yapmamak gerekiyor
tarafından
Bende ayniydim biranda elim ayağım uyuştu sanki
(1,552 puan) tarafından
Doğum yapana kadar buharlı banyo keyfine ara verin en iyisi :) Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın
tarafından
Vallaha denicem inşallah yapabiliriiim :( Çok teşekkür ederim sağolun :)
(1,552 puan) tarafından
İnşallah, rica ederim siz de sağolun :)
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Tansiyonundandır canım 
tarafından
Vallaahi inann bilmiyorum neden
(3,148 puan) tarafından
Doktora git en iyisi canım

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 427 göst.
31 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde 3prensannesi (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
3 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 434 göst.
24 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 146 göst.
2 Mart 2025 Diğer kategorisinde Zelihanur_80 (383 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,214 soru

24,180,279 cevap

336,292 kullanıcı

...