0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar oğlum 4 gün sonra 6. Ayi bitecek.

Ek gıdaya gectim çoktan.  En son 8 kilo idi. Bundan 1 ay önce falan yani.  

Akşam 9 da uyur. Sabah 7 de kalkar. Bende uyku arasında gece 12-1 gibi mamasini veriyorum. Bazen iciyo bazen içmiyor. 

Yani demem o ki 10 saat falan aç kalsa sorun olur mu? Acikmiyor yani.

Gündüz et suyu, yoğurt, acik Çayin içine ekmek içi veya petibor koyuyorum veriyorum. 

Doktora sordum kabiz veya ishal olmadıktan sonra verebilirsin dedi. 

Siz nasıl besliyorsunuz bebeklerinizi? 

Bu arada emzirmiyorum

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim benim kizim 10 aylik cogu seyi yer ama kilo almaz 7 kiloda kaldik tabikidr her zaman oncelik sagligi 
tarafından
Aynen cnm da kız bebekler daha minyon oluyor. Kilosu normal bence seninkinin.
Birde nasıl besliyorsun? Gece kalkıp mama veya emzirir misin
tarafından
Evet canim emziriyorum yani kesmek icin cok erken bana gore o iada yemesine ragmen aliskanliktan kalkıyor biliyorum 1 yasindan sonra kesicem gece emmesini. Biz gunde 3 öğün ek gida aliyor aralarda emiyor meyve yiyor buskivu gibi sabah kahvakti oglen yogurt corba yemek aksamda ne yaptiysam onu yer  gece mama icer
-Reklam-
0 oy
(1,896 puan) tarafından

Gündüz bolx besle uyuyana kadar sonra yatır sabah kalkınca tekrar yedirmeye başla gece beslenmesi iyi bişey deil ne aksar erken okadar iyi ben kıyamadım gece verdim gece beslenmeyi kesmeden uykusu duzelmedi hep uyandı gece gece beslendigi için altına etti tuvalet zamanı da baya problem bu 

Yani en iyisini yapıyorsun kuzum ama sabah kalkar kalkmaz koş yedir baya acıkır :D

0 oy
(3,281 puan) tarafından

9 da yatıyo sabah 7 ye kadar hiç uyanmıyomu canım oğlumda 7aylık sabaha kadar kaç kere uyanıyo bide uykusunda ağlıyo. 

bi kaç gündür  10 da uyuyo kaçta yatarsa yatsın  sabah 6 da da uyanıyo 
0 oy
(946 puan) tarafından
Canım ben yatmadan 1 buçuk saat önce gece maması yediriyorum, mesela muzlu irmikli muhallebi tarzında, yatmadan önce biraz emiyor öyle uyuyo. Gece boyunca yine emziriyorum. Mama içen bebekler daha uzun uyuyor ve daha tok kalıyor. Bende bebeğime ile 2 ay mama vermiştim o zamanlar 5 -7 saat arası uyuyordu. 
0 oy
(2,781 puan) tarafından
Oğlum da 6-7 ay civarı bir süre gece uyanmadan uyudu dokroruna sormuştum sorun olmaz demişti canım. Ama kısa sürdü tabi sonradan yine uyanmaya başladı :) 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,309 soru

24,181,619 cevap

336,346 kullanıcı

...