0 oy
429 göst.
Diğer kategorisinde (12,022 puan) tarafından
Yarın halamın torununun dugunu var. Gecen gune kadar gitmekte problem yoktu Kocam olacak adam araba ayarlayabilirsem beraber gideriz diyordu. Bizim dugunu me haliyle geldi halam. Halamın kızı 99 depreminde öldü oglunun dugunune bile gitmedi. Kac sene sonra benşm dugunume geldi oturdu halam. Gecen gun bir olay yasadık kocamın ablası bogazı acırlen hasta olacagını bile bile bizi cagırdı evine resmen zorla ertesi gunde hasta oldu. Bende kovid olmayasın dedim diye simdi Kocam olacak diyor ki, ablama kovid olabilirsin dedin simdi halabıj dugunune gidip covid getireceksin gitmeyeceksin diyor simdi ben buna ne yapayım. Daha akıllanmadı ablasının durumunu guduyor bana

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya ne  kadar ablacı  biri bu.  Özge lütfen  uzaga taşının 
(12,022 puan) tarafından
Kızım tasınsam ne olacak telefon diye birsey var
-Reklam-
0 oy
(15,063 puan) tarafından
Ne alakası var halan boğazı agrirken mi sizi çağırıyor insanlardan uzak durun maksat gözükmek değil mi 
(12,022 puan) tarafından
Kız diyorum birde oglunun Oz ve Oz oglunun dugunu ne gitmedi bana geldi halam.
(15,063 puan) tarafından
Valla ananla babanla git o zaman sende
(12,022 puan) tarafından
Annem onceden gitti.
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Yahu böyle anacı ablacım adamlar ne diye evlenip elin kızının başını yakıyor ya otur ablanın dizinin dibinde madem böyle kıymetli yahu biri karın ya karın ablan sana karının verdiği neyi verebilir anca kardeş sevgisi ama sen hala git oblom onnom domo onloro bor şoy ay ablan anan kadar dicem o olacak evin içinde gece yatakta kimle kalacaklar unutuyor bu adamlar
(12,022 puan) tarafından
Ne istiyorsa oyle yapsın artık. Aklınca öc alıyor
0 oy
(3,456 puan) tarafından
Ne kadarda ablacı ya sen bir olasılık söylemişsin sadece 
(12,022 puan) tarafından
Canım benşm grip dahi olsa yazık gunah degil. Mi kucuck cocuklara bulasacak

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 439 göst.
0 oy
17 cevap 734 göst.