0 oy
1,717 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (279 puan) tarafından
Şekerli su verseydin diyenler bile olmuş süt varken nasıl onu vericem mama da alamadım evde sadece 20 TL var bizim yakinimizda bakkal bile yok şehre çok uzak annesine de emzirdigimi o geldiğinde söyledim zaten kuzen gibi buyuyecekler neden bu kadar kötü yorum yapılmış onu anlamadım bana kizmadi çünkü kendisi çok geç geldi bu bebek bu saate kadar ne yapacaktı onu evime bile almam bir daha vicdansız geldi ellerinde bir sürü poşet kıyafet almış bu saate kadar böyle alışveriş yapmış bebeğini düşünmemiş siz bana kizmissiniz kalbim çok kırıldı gerçekten hak verenlerde olmuş ama ben bir anneyim o kadına bıraksam çocuk açlıktan ölürdü Allah korusun 

46 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Yok kuzum diğer yere yazmadım ama iyi yapmışsın doğurmayı iş biliyorlar sadece akşam olmuş daha yeni geliyor ek gıdalı bebek olsa insan biraz eyvallah eder zaten. 
-Reklam-
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Canım benim, 20 günlük her bebeğe mama verilir mi? Üstelik 6 aylık bebeğini bırakıp nereye gidecektin bakkala mama almaya? Sana böyle diyenler bunları düşünmüyor mu? Bırak kim ne derse desin... Valla en doğrusunu yapmışsın annesi bırakıp gitmiş 5 saat bu bebek ne yer ne içer sütümü sağıp bırakayım ya da gitmeyeyim diye düşünmemişken sen annelik duygusu ile davranmışsın. O bebek açlıktan ve susuzluktan 5 saatte ölebilirdi. Ne kadar ciddi bir durum... Bence görümcen seni değil kendini suçlamalı ve kendi hatasına odaklanmalı, sana böyle yazanların da kendi düşüncesi kendine canım sen niye kendini üzüyorsun? Sen bir annesin ve annelik duygusu ile tez davranmışsın o yavruya da yazık ölüp gidebilirdi Allah korumuş... Sen canını sıkma canım için rahat olsun 
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Diğer postu okumustum ama niye verdin falan diye sitem edenleri görünce sinirlerine hakim olamam kalp kırarım diye yazmadım..siz doğru olanı yapmışsınız.bebegin o kadar saat aç kalması doğru değil tabii ki.ama annesini de çok yargılamak lazım belki lohusalık çok bunaldı kaçacak bı nokta aradı rahatladı geldi.cok vicdanlı davrandiniz.
0 oy
(3,738 puan) tarafından
O bebeği emzirmeseydin nasıl ac bırakırsın karnıni doyursaydin diyenler olacaktı sen doğru olanı yapmışsın anası düşünmemiş sen düşünmüşsün Allah razı olsun kuzum senden
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Esine ve kaynanaya bildir vicdansiz kadin
0 oy
tarafından
Ne dedi peki sana 
0 oy
(669 puan) tarafından
Sen doğru olanı yapmıssın kuzum çocuk ağlaya ağlaya çatlasamıydı aclıktan burdaki insanlar anne ama vicdan sahibi değiller tatlım bazılarına gerçekten ayar oluyorum kendileri senin yerinde olsaydı naparlardı acaba kılavyeden yazmak kolay 
0 oy
tarafından
Sana kmsenın kızmaya gakkı yok. Goz gore gore aclıktan ölse mıydı yanı bu mu. Sırf sut kardes olacaklar dıye bı bebegın hayatını tehlıkeye mı atsaydın yanı. O zamanda sana sende bı annesın nasıl ac bırakırsın emzırseydın derlerdı. 20 gunluk bebek onun sekerı bıle duser komaya gırer allah korusun. Dınleme kmseyı en ıyısını yapmıssın . Mamada alabılırsınde alamayabılırsınde  alsan bu seferde annesı sana tepkı gosterıp neden  mama yedırdın dıycek. Sen en ıyısnı yapmıssın kardesım ıcını rahat tut 
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Diğer postunu da okudum sen haklısın canım annelik yüreğinle elinden gelen en güzel şekilde bakmışsın Allah senden razı olsun sen en doğrusunu yaptın 
0 oy
(568 puan) tarafından
Ay canım yorumları okudum da sanki bebeği nüfusuna almışsın gibi konuşmuşlar. Tabiiki de o bir melek ve karnını doyurmakla sevaba bile girmişsindir. Annesi düşünecekti çocuk o kadar saat aç kalamayacağını. Sen canını sıkma boş yorum yapanlar için. Gönlün rahat olsun.
0 oy
(2,111 puan) tarafından

Allah razı olsun sen en iyisini yapmışsın burda çok bilmişler i takma. Bu saate kadar insan yeni doğmuş bebeğini nasıl bırakıp gider hayret ettim ne vicdan ama :angel:

0 oy
tarafından
Canım sana kızmadık bizde anneye kizginiz ama kadın emzirme demiş  senin yerinde olsam hepimiz aynısını yapardık mecburen 
0 oy
tarafından
Kiz ne takiyosun lincleyenleri, kendileri el kadar bebe aglarken oturup izleyebileceklerdi heralde. 6 aylik cocugum var diyosun bu kadin iki bebeyle nasil ciksin mama alsin para var mi alabilecek durumda mi vs dusunen olmaz anca linclenirsin. Anasi mama biraksa verirdin heralde caresiz kalmissin emzirmissin kaldi ki ben tam olarak yaptigini yapardim. Napcam bebek aglicak ben de anasini aricam gelmesini mi beklicem o ara cocuk katilacak ben de bakcam oyle mi. Gunah bi kere...

Yalniz gorumcen bence logusa depresyonunda, yaptigi is hic mantikli degil kocanla da onun kocasiyla da konus bi dr a gostersinler. Evde de ac birakmiyodur cocugu umarim 5 saat nasilsa bisey olmaz diye 
0 oy
(4,712 puan) tarafından
Diğer postunu okudum da, çok iyi yapmışsın ben olsam bende dayanamazdım annesi nasıl dayandı acaba? 
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Yemin ederim görümcenin sacini basini yolmak istiyorum  
0 oy
tarafından
Canim iyi yapmışsın annesinin düşünmediği çocuğu sen düşünmüşsun kuzen zaten onlar bide üstüne süt kardeş olmuşlar o saate kadar o çocuk ac kalıp baygınlık mi gecirseymis 
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Başka imkanın yoksa mecbur süt vereceksin tabiki. Sana kızmaya hakkı yok zaten sonra birgün helallik alırsın. Senin çocuğun açlıktan ağlıyordu başka çarem yoktu dersin. Zaten ses etmediyse helallik verir. Birdaha da o sorumluluğu alma bence ki çocuğuna baksın. 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Niye tepki aldın emzirdin diyemi 
0 oy
tarafından
Her şeyi geçtim o anne denilen şahsa bu bebek bir daha nasıl emanet edilecek. Pislik kadın. Seni hiç bir konuda eleştirmiyorum tek eleştirdiğim konu o telefonda ortalığı yıkmaman olmuş. O telefonda haddini bildirseydin belki bu kadar rahat olmazdı. Emzirmek en son Çareydi. Şu telefonda bı yaygara koparsaydin.
0 oy
(462 puan) tarafından
Sana kizanlari umursama sen çok iyi yapmışsın annesinin düşünmediği bebeği sen düşünmüşsün o hakkını helal etmese bile Allah senin niyetini biliyor.o nasıl bı anneki küçücük bebeği hiç umursamiyor yazık ya

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 582 göst.
26 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kayla4 (71 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 249 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,142 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 498 göst.