0 oy
245 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (411 puan) tarafından

image

elimde böyle birşey çıkto ne olabilir

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mantara benziyor
(411 puan) tarafından
Tırnağımda var ondanmı yayıldıki tek bu parmağımda var
tarafından
Olabilir canım
tarafından
Yokkk egzama bendede var aynisi  tatli fazla yeme baharatli yeme çiğ domates yeme istersen dene domates dogra soy öyle bile kaşıntısı artar
Doktora git merhem versin sür kurutup döktürüyo kaşımamaya calis dut kurusu kaynatip sıcak ken elini o suya koy biraz bekle oda cok iyi geliyo
(411 puan) tarafından
Kaşınmıyor ama sadece acıyor içinde iltihap var gibi
tarafından
Zamanla kaşınir evet sarımsı bi sıvı var aynısi benimkinin
-Reklam-
0 oy
(594 puan) tarafından
Sigile benziyo bide el egzamasi diye bısey var devamlı çıkıyor mu? Su dolu ve kaşınıp patlayıp kayboluyosa el egzamasidir canım 
(411 puan) tarafından
İlk defa çıktı canım içinde iltihap var gibi
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Egzama olabilir yada sedef .. benim esimin ellerinde sedef var buna benzer ama ayni soulan yer ic deriden bir daha soyuluyor katman katman
(411 puan) tarafından
İlk defa çıktı acıyorda
0 oy
tarafından
Egzama. Canim benim kocadada var
(411 puan) tarafından
Bunun içinde iltihap var gibi canım egzamada olurmu
0 oy
tarafından

Benim kiler kurudu 20 gundur cikmiyoda kasinmiyoda dogumdan mi kayboldu anlamadim kilo kilo da baklava yiyom yine kasinmiyo insAllah gecmistir bak burasi en son du kuruyup soyuluyo

image

(411 puan) tarafından
Neden oluyormuş canım
tarafından
Bilmiyorum 2013 de başladı hâla var ilk minicik bi sivilce gibi cikti kasindi kasidikca cogaldi sag el isaret parmagimla orta parmak arasinda cikmisti sonra orta parmaga ordan diyerlerine ve iki elimede gecti ilk ciktiginda cok şiddetliydi bu seninkiler gibi vede daha buyuk su baloncuklari ici iltihap ve kan doluydu ellerimi kullamamazdım yemek bile yiyemezdim hem agrıyo hemde cok sicak gibi yaniyodu ellerim doktora gittim bana 5 tame prednol iğne bir kutu prednol hap ve bir tup prednol merhem verdi hepsini kullandim iğneleri vurdukca o yaralar kurudu ve soyuldu cok sukur bidaha o derece olmadi seninki gibi oluyodu zamanla azaliyo hamilelikde bu söyledigim ilaci kullanamadim 20 gun oldu dogum yapali ama yaralarim gitti daha hic cikmadi şükür
Deterjana fazla sokma elini
Ben dikkat ettimde bende  tatli yigince üzülünce ciğ domates fln dokununca yigince de cikiyodu
(411 puan) tarafından
Sağol canım dediklerine dikkat ediyim geçmez çoğalırsa falan mecbur bir doktora gidecem
0 oy
tarafından
Egzama canım benimde olmuştu
tarafından
Patlatınca içinden su gibi yapışık bişey çıkıyordu benden
(411 puan) tarafından
Nasıl geçiyor ya canım

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 376 göst.
21 Mayıs 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Akss (932 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 228 göst.
17 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 192 göst.
22 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 264 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Gencanne12 (1,353 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,797 soru

24,129,898 cevap

333,964 kullanıcı

...